Ana SayfaYaşamJ.J.Abrams&#8217ın yeni dizisi Alcatraz Dizimax`te

J.J.Abrams&#8217ın yeni dizisi Alcatraz Dizimax`te

Alcatraz, Cumartesi günü yapılacak özel gösterimi sonrasında 25 Ocak’tan itibaren her Çarşamba 21.00’de Amerika’daki yayınından 48 saat sonra Dizimax HD ekranında yayında olacak.

Ünlü yapımcı J. J. Abrams’ın, en tehlikeli suçluların hapsedildiği Alcatraz’daki gizemli olayları konu alan yeni dizisi her Çarşamba, Amerika’daki yayınından sadece 48 saat sonra Dizimax HD ekranında izleyicilerle buluşuyor.

San Francisco Polis Departmanı dedektifi Rebecca Madsen, tüyler ürperten bir cinayeti araştırırken, bir parmak izi onu şok edici bir şüpheliye ulaştırıyor. 50 yıl önce Alcatraz hapishanesinde kaybolan 302 kişi, günümüzde teker teker ortaya çıkıyor.

San Fransisko Polis Departmanı Dedektifi Rebecca Madsen, Alcatraz konusunda uzman olmuş, çizgi roman hastası Dr. Diego ile bu konuyu araştırmak üzere kurulan takıma dahil oluyor. Zamanla olayların göründüğünden çok daha karmaşık ve derin olduğunu, işin ucunda bir devlet sırrı yattığını fark ediyorlar.

İzleyenleri ekran başına kilitleyecek dizi “Alcatraz” 21 Ocak Cumartesi 21.00’da 2 saatlik sezon açılışını yapıyor, devam bölümleri Amerika’da yayınlandığı tarihten 48 saat her Çarşamba 21.00’da Dizimax HD’de ekrana geliyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI