Ana SayfaGüzellikJo Malone`dan Lime Basil&Mandarin

Jo Malone`dan Lime Basil&Mandarin

İngiltere’nin en tanınmış markalarından biri Jo Malone’un imza kokusu olarak kabul edilen Lime Basil & Mandarin, usta bir parfüm yapımcısının üstün yeteneği ile biraraya getirdiği bir sanat eseri olarak yorumlanıyor.  

Biberimsi fesleğen ile kombine edilen limon, mandalina ve bergamontun enerjik turunçgil notalarından oluşan Lime Basil & Mandarin tüm kültürlere ve nesillere hitap etmesiyle de yıllardır adından söz ettiriyor. Hem kült hem de modern bir klasik olarak tarif edilen Lime Basil & Mandarin, zengin besleyici kremleri, lüks jelleri ve muhteşem banyo yağlarıyla da kombine edilerek mükemmel hediye seçenekleri sunuyor.   

Jo Malone’un cezbediciliğini kavramak için hem erkeklere hem de kadınlara yönelik olarak hazırlanmış bulunan turunçgil karışımı Lime Basil & Mandarin’i Jo Malone markasının bütün kokuları gibi davetkâr bir koku niteliği taşıyor.  Karayipler’de yıllar boyu tıraş sonrası kullanılan geleneksel misket limonundan ilham alan Lime Basil & Mandarin; biber ve beyaz kekikle renklendirilen özel fomülüyle karizmatik ve benzersiz bir etkiye sahip.

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI