Ana SayfaGüzellikJo Malone`dan sonbahara English Pear & Freesia

Jo Malone`dan sonbahara English Pear & Freesia

Sonbaharın kokusunu yansıtan, baştan çıkarıcı English Pear & Freesia, meyve bahçesinden toplanmış henüz olgunlaşmış Ingiliz armudunun kokusunu çağrıştırıyor.  

English Pear & Freesia’nın temel notalarına gelince… Kral William Armudu, klasik gevrek dış kabuğunun taze meyvemsi dokusu, özüne ayvanın eklenmesi ile kokuya sıcaklık ve derinlik katıyor. Beyaz Frezya,  parfümde, kibar narin dalında yetişen ve zarif kokusundan ötürü tercih edilen frezya kokusu, taptaze yeşilliğiyle şaşırtıcı derecede yumuşak ve derin. Paçuli ise sonbaharın alt notası, yoğun ağaçsı koku,  tatlı ve baharatlı balzamik ile birleşerek topraksı alt notayı oluşturuyor. 

English Pear & Freesia kesin bir berraklık, sadelik ve tek kullanıldığında verdiği güzel duruluk ile nitelendiriliyor. Ama aynı zamanda mükemmel karışımlara, eşleştirmeye ve kombinlemeye olanak sağlıyor. Jo Malone her Jo Malone kreasyonunun kalbi olan Fragrance Combining ™ konsepti ile çığır açmış. Vücut kremi ile nemlendirdiğiniz cildinizin üzerine kontrast bir parfüm sıkın ve kişiliğinize, ruh halinize ve bulunduğunuz ortama uyum sağlayan, kişisel imza kokunuzu yaratabiliyorsunuz. 

English Pear & Freesia Koleksiyonunu bütünüyle yaşamak ya da diğer kokular ile kombinleyerek kullanabilmeniz için, kusursuz güzellikteki English Pear & Freesia kokusu’nun aynı zamanda lüks banyo & vücut ve ev ürünleri serisi de lanse edilecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI