Ana SayfaGüzellikJoan Smalls Estee`nin yeni yüzü

Joan Smalls Estee`nin yeni yüzü

Estée Lauder’ın Mayıs 2011’den itibaren yeni yüzünün kim olacağı açıklandı. Uluslararası kampanyalarda Estée Lauder’ın yeni yıldızı Porto Riko doğumlu Joan Smalls olacak.

Moda dünyasının yeni yıldızı Smalls poduyuma ilk defa Ocak ayında adım atmış ve o günden itibaren Marc Jacobs, Derek Lam, Louis Vuitton ve Prada’nın defilelerinde boy göstermiş ve Mario Testino ve Steven Meisel gibi dünyaca ünlü fotoğrafçılarla çalışmış.
Estée Lauder’ın kozmetik ve cilt bakımı reklamlarında yer alacak olan 21 yaşındaki Smalls Estée Lauder ile ilgili duygularını “Bence Estée Lauder gerçek güzelliği temsil ediyor, her yaşa ve her zevke hitap ediyor” diyerek açıklıyor. Smalls’a göre Estée Lauder’la başladığı bu birliktelik ona aynı zamanda pozitif rol model olma sorumluluğunu da yüklüyor.
“Kadınların kendilerine güvenmelerini sağlamak istiyorum, böylece kendilerini oldukları gibi kabul edebilecekler. Kadınlar için güzel bir imaj yaratmayı ve onları temsil etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum” diyor Joan Smalls.
Estée Lauder’ın ilk Porto Rikolu yüzü olan Smalls böylece yıllardır markanın kalıcı yüzü haline gelen Liu Wen, Paulina Porizkova, Anja Rubik, Elizabeth Hurley ve Constance Jablonski’nin arasına katılmış oldu.
“Bu Estée Lauder için inanılmaz bir dönem” diyen marka müdürü ve kreatif direktörü olan Aerin Lauder “Evrensel güzelliğin önemini vurgulamaktan dolayı çok mutluyuz” diyor. Lauder Smalls’dan da “Mükemmel bir gülümsemesi ve harika bir enerjisi var, çok zarif ve çok güzel bir bayan” olarak bahsediyor.
Smalls bu yıl içerisinde marka ile anlaşma yapan 3. model.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI