Ana SayfaYaşamJohn Digweed Unutulmayacak Bir Hafta Sonu İçin İstanbul ve Ankara'da

John Digweed Unutulmayacak Bir Hafta Sonu İçin İstanbul ve Ankara’da

Geçtiğimiz yaz üçüncüsünü düzenlendiği Big Burn Istanbul Festival ile 2019’a damgasını vuran Burn Enerji İçeceği, İngiliz prodüktör ve DJ John Digweed’i 8 Kasım Cuma gecesi İstanbul RX ve 9 Kasım Cumartesi Pixel Club Ankara’da ağırlıyor.

                                 

Sayısız sanatçının kariyerine katkıda bulunan Bedrock Records plak şirketinin kurucusu, eskiden New York’ta bulunan efsanevi kulüp Twilo’nun resident DJ’i ve meslektaşı Sasha ile beraber imza attığı sayısız EP ile John Digweed, 20 yılı aşan kariyeriyle elektronik dans müziği sahnesinde kendini kanıtlamış bir sanatçı.  2001’de DJ Mag’in En İyi DJ ünvanına layık gördüğü Digweed, Trainspotting filminin soundtrack’ine olan katkıları ve David Bowie gibi isimlerle turneye çıkmasıyla da popüler kültürün mihenk taşlarından biri haline geldi.

 

Digweed, performanslarında Acid House’tan Techno’ya, Trance’ten Progressive House’a uzanan tınılarıyla dinleyicileri melodik ve gizemli bir yolculuğa çıkarıyor ve müziğini keskin ritmlerle destekliyor.

Burn Enerji İçeceği katkılarıyla üst üste iki gece İstanbul ve Ankara’da gerçekleşecek unutulmaz organizasyonun mimarları ise geçtiğimiz yıl İstanbul elektronik müzik dünyasına hızlı bir giriş yaparak adından sıkça bahsettiren RX Istanbul ve Ankara gece hayatının nabzını tutan Pixel.

 

İki gecenin de biletleri İstanbul için  bugece.co ve Ankara için  biletino.com’da büyük ilgi görüyor. Bu etkinlik için yerinizi şimdiden ayırtın!

 

Türkiye’de ve dünyada elektronik müziğe yön veren ‘Burn Enerji İçeceği’nin birbirinden eğlenceli yeni etkinliklerinden haberdar olmak ve hiçbirini kaçırmamak için sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI