Ana SayfaModaJohn Galliano yerine Riccardo Tisci mi?

John Galliano yerine Riccardo Tisci mi?

John Galliano`nun yerine kimin geçeceği hala merak konusu ve her geçen gün farklı bir dedikodu moda dünyasına bomba gibi düşmeye devam ediyor.

Geçen akşam Katy Perry konserinin sahne arkasında olan Derek Blasber`ın `Dior`un yeni tasarımcısının Riccardo Tisci olacağı kesinleşti.` twiti üzerine tüm moda dünyası konunun onaylanıp onaylanmayacağını görmek için dikkatini Dior üzerine çevirdi. Fakat Dior bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı ve Givenchy tasarımcısı Tisci`nin, Galliano`nun yerini alacağını onaylamadı.

Blasber`in twiti üzerine birçok kişi daha aynı konu üzerinde twitter`da yayın yapmaya başladı ama bu twitlerin kaynağının Blasber mi olduğu yoksa farklı kaynaklardan alınan bilgiler mi olduğu belirlenemedi.

Diğer taraftan da People dergisi Twitter üzerinden `Neden Lanvin markası çalışanları bütün gün gözyaşları içindeydi?` diye sorarak Lanvin`in tasarımcısı Albert Elbaz`ın işi aldığını öne sürdü.

Dedikodular Dior resmi bir açıklama yapana kadar devam edecek gibi gözüküyor, ama bu ortamda tahmin yürütmek serbest! Sizin tahmininiz hangi tasarımcının Galliano`nun yerine geçeceği yönünde???

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI