Ana SayfaYaşamJüpiter aslan burcuna geçti

Jüpiter aslan burcuna geçti

Hayatta kendimizi var hissetmenin kaynaklarından biride bolluk, bereket kavramı. Son 12 yıldır öylesine moda ki. Kanımca hem fakirliğimizden, hem doyumsuz alma dürtülerine sahip olmamızdan. Parantez açalım: Türkiye Cumhuriyetinin doğum haritasında burcu Akrep ve 5. evde yerleşmiş yani hem başkalarının kaynaklarını kullanmaya hazır hem de şans oyunlarına, risk almaya hevesli bir yapımız var.

Jüpiter bolluk, bereketin, genişleme ve yayılmanın, refahın astrolojideki simgesi. Hangi alanda zenginleşeceğinizi merak ediyorsanız doğum haritanızdaki Jüpiter’in konumunu, açılarını iyi öğrenmelisiniz. 
Jüpiter bilinen en büyük gezegen ve her burçta ortalama 1 yıl konuk oluyor. 16 Temmuz’dan itibaren Aslan burcunu sevindirecek. Doğum haritanızda Aslan burcunun hangi yaşam alanlarınıza ( muhtemelen 2 yaşam alanı) denk geldiğini öğrenirseniz bundan sonraki 1 yıl boyunca hangi konularda zenginleşeceğinizi, risk alabileceğinizi keşfedersiniz. 
Aslan burcu hakkında,
Aslan burcu aşkı, çocukları, sahnede olmayı, yaratıcılığı simgeler. Bunlar cepte. Herkesin aşkta bahtı gülecek mi? Doğum haritasında Aslan burcu 5. evde olan herkes aşktan yana daha mutlu hissedecek, bebek sahibi olmak isterse şansını rahatlıkla kullanacak ve muhtemelen ikiz bebek sahibi olacak. Aslan burcu ve yükselen burcu aslan olanlar içinse yaşamın her alanında ayrı bir şans kapısı açılacak. Yaratıcı hissetmek ayrı keyif verirken, yarattığı her projeyi değerinden fazlasına satma fırsatı mutlulukların en büyüğü olacak. 
Genel yorumlar böyle ancak durum gerçekte böyle mi?
Jüpiter’in yeni bir burca geçişi her zaman heyecan vericidir, 12 yıl öncesinde elimize geçen fırsatlar yeniden gündeme gelir ve bu kez deneyimli olanlar hataya yer bırakmaz. Şansını hemen değerlendirir. Ancak bir burçta Jüpiter’in yer alması her zaman bolluk, bereket ve iyimserlik getirmez. Yavaş hareket eden gezegenlerle o yıl boyunca yapacağı açıların getirileri ve götürüleri kendi varlığından daha önemli olabilir. 
Yavaş hareket eden gezegenleri ve konumlarını hatırlayalım: 
Satürn Akrep burcunda ve Aslan burcunun hiç de iyi anlaşmadığı bir alanda. Yıl sonunda Yay burcuna geçecek. Bu sayede Jüpiter ve Satürn iyi anlaşabilecek. Yıl sonuna dek önemli bir açı kurmuyorlar ama paslaşmıyorlar da. Satürn disiplini ve engelleri, Jüpiter bolluğu ve iyimserliği anlattığına göre ikisinin uyumu ideal yaşam koşullarını ve ideal ilişkiyi getirebilir. 
Uranüs Koç burcunda ve Aslanla kesinlikle uyumlu. Yenilikler ve değişim Ağustos sonundan itibaren en büyük şansını yaratmamızı sağlayabilir.
Neptün Balık burcunda. Jüpiter’le uyumları büyük hayallerimize sihirli bir değnek gibi dokunabilirdi fakat aslan-balık arasında böylesine olumlu ve güçlü bir kovalent bağ yok. 
Plüton Oğlak burcunda. Jüpiter’in aslan burcuna geçmesi dolayısıyla herhangi bir olumluktan bahsedilemez. 
Özetle, gözünüz Koç burcunda yol alan, ani değişimler ve sürprizler gezegeni Uranüs’de olmalı. Jüpiter’in sağlayacağı bolluğun ilk kaynağı Uranüs olacak ve öngörülemez getirileri olan, yepyeni bir talih kuşuyla tanışacağız. Yıl sonundan itibaren gruba Satürn’de dahil olduğunda, her bir şans kalıcı değerlere dönüşecek. 
Koç, aslan, yay ve yükselen burcu bunlardan biri olanlar 16 Temmuz`dan itibaren şanslılar. Diğerleri şanssız mı hayır! Jüpiter doğum haritanızda hangi alandan geçiş yapıyorsa o alanda çok ama çok şanslısınız. 
Ve bir gezegen burç değiştirmeden hemen önce neler getireceği hakkında büyük bir fısıltı yayar. Temmuz başından itibaren hayatınızda tekrarlayan şanslara, fırsatlara dikkat edin. Jüpiter yeni konumunda size gülümsemeye başladı bile.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI