Ana SayfaYaşamKAÇUV ile Nehir`in Adımları Buluşması

KAÇUV ile Nehir`in Adımları Buluşması

13 Eylül Günü İstanbul`da düzenlenecek "4. Nehir`in Adımları" aile buluşmasının tüm geliri, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı`na (KAÇUV) bağışlanacak. Tedavi gören çocukların çocukluklarını yaşamaları için projeler üreten, tedavilerin kalitesini arttırma hedefi doğrultusunda ilgili doktorları ve hemşireleri destekleyen “Nehir’in Çocukça Yaşam Gönüllüleri” oluşumu ile KAÇUV’un birlikte düzenlediği koşunun geliriyle, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nin Pediatrik Hematoloji ve Onkoloji servisinde bulunan oyun odasını tefriş edecek. 
19 aylıkken yakalandığı kanserle mücadelesinde umuda tutunan Nehir`in ardından, ailesi tarafından kurulan "Nehir’in Çocukça Yaşam Gönüllüleri”nin (ÇOYAG) ve “Kanserli Çocuklara Umut Vakfı”’nın  (KAÇUV) işbirliğiyle düzenlenen "4. Nehir`in Adımları" aile koşusu, 13 Eylül Pazar Günü saat 10.00`da gerçekleştirilecek.
İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsü’nde yapılacak “Nehir’in Adımları” aile koşusu,  çocukluk çağı kanserlerine dikkat çekmeyi ve KAÇUV`a destek sağlayarak, kanserle mücadele eden çocuklara ve ailelerine "umut" aşılamayı hedefliyor. 
Üniversite öğrencilerinin 10 TL, yetişkinlerin 50 TL,  çocukların 20 TL, ailelerin ise 85 TL ödeyerek katılabileceği organizasyonun geliri KAÇUV`a bağışlanacak.  KAÇUV bu gelirle, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nin Pediatrik Hematoloji ve Onkoloji servisinde bulunan oyun odasını tefriş edecek. 
İTÜ Ayazağa Kampüsü`ndeki 3,5 kilometrelik parkurda buluşan katılımcılar koşarak, yürüyerek ya da yalnızca alkışlayarak bir yandan umuda destek olurken, bir yandan da Nehir`in anısını selamlayacak. "Umut"a destek vermek isteyenlerin http://www.coyag.org/form.html adresindeki kayıt formunu doldurması yeterli olacak.
Detaylı bilgi için:
Lale Şeyda Gülsoy
LOGOS Stratejik İletişim Danışmanlığı
Tel: 0 216 337 67  88-0532 153 81 08

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI