Ana SayfaModaKadınlara Özel Levi's Loose Fit Serisi İlkbahar/ Yaz 2021 Sezonunda Bollaşıyor

Kadınlara Özel Levi’s Loose Fit Serisi İlkbahar/ Yaz 2021 Sezonunda Bollaşıyor

Yükseklik gitgide artıyor, bacaklar genişleyip bollaşıyor ve bilekte toplanan jean’ler resmen geri dönüyor! Geçtiğimiz yıl Levi’s®, retro ile modern stilin mükemmel bir sentezi niteliğindeki yüksek belli, geniş bacak kesimli, kadınlara özel tasarlanmış High Loose jean’i tanıtmıştı. Bu sezon ise Tailored High Loose, High Loose Taper, Loose Straight, Loose Cargo ve bir dizi şort ile bol kesim seçeneklerini çoğaltarak, bol görünümlerin beraberinde getirdiği çağdaş etkiyi ikiye katlıyor.

Yeni Tailored High Loose, basen ve bacak kısımları boyunca klasik High Loose ile aynı yükseklik ve bol hacme sahip, sadece ekstra bir kıvrımla biraz daha maceracı bir silüete dönüşüyor. Loose Taper, dar bel kısmı ve bol ve konik bacak kesimi sayesinde feminen bir hava yaratıyor. İddialı bir bluz ya da bir crop top ve sneaker’la kombinlenebilen bu model, hem şık hem de spor tarza uyum sağlayacak bir jean arayanlar için son derece ideal. 2000’lerin başına ışınlanmak isteyenler, geniş bir bacak açıklığı sunan, düz kesim ve orta bel Loose Straight’i çok sevecekler! Klasik fonksiyonel giyimden esinlenen Loose Cargo da Loose Straight gibi orta bel fakat konik bacak kesimiyle farklılık kazanıyor.

Sıcak havaların yaklaşmasıyla birlikte bol kesimler, kadınlara özel High Loose Short ve High Loose Bermuda ile Levi’s®’ın şort ailesini genişletiyor. Yüksek belli High Loose Short geniş, High Loose Bermuda ise daha uzun ve düz bir bacak kesimiyle karşımıza çıkıyor. Her ikisi de 90’ların günümüze uyarlanmış nostaljisini tam dozunda yansıtıyor. 

Sorumluluk Bilinciyle Üretildi

İndigo bitişli High Loose ve Loose Cargo serisi, Pamuklaştırılmış Kenevir’den üretildi. Pamuklaştırılmış Kenevir, pamuk görünümü ve hissini vermesi için işlem görmüş kenevir ipliğinden yapılır. Kenevir, yetişme sürecinde pamuktan daha az su, kimyasal madde ve toprağa ihtiyaç duyduğundan, Pamuklaştırılmış Kenevir jean’lerimizi geleneksel pamuktan çok daha sürdürülebilir bir seçenek haline getiriyor.

Tailored High Loose, Loose Straight, Loose Taper, High Loose Short ve High Loose Bermuda’nın içeriğinde ise Tencel™ bulunuyor. Tencel™, geri dönüştürülmüş odun hamuru ve sürdürülebilir bir şekilde yönetilen okaliptüs ve ladin ormanlarından elde edilen ahşaptan yapılmış, oldukça sürdürülebilir ve yumuşak bir kumaştır. 

Levi’s® Loose serisi; yüksekten orta bele, kısa ya da uzun bacak kesiminden şortlara kadar çok sayıda farklı seçeneği kapsıyor. Her biri, sürdürülebilirlik esas alınarak ve bir etki yaratmak için tasarlandı. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI