Ana SayfaGüzellikKahkül modası geri döndü

Kahkül modası geri döndü

Saç trendleri arasında en çok ortaya çıkıp kaybolan modellerden biri olan kahkül, 2013`le beraber geri geldi. 2012`nin başında Jessica Biel`le başlayan akım dünden itibaren Michelle Obama`ya da sıçrayınca bu modayı göz ardı etmemeye karar verdik ve sizin için araştırdık: Kahkül modasına kimler uymalı? Nasıl uygulanmalı?

Kahkülün en önemli avantajı her türlü saç rengine kolayca adapte olabilmesi ancak burada dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta var. Saç renginiz ne olursa olsun bu modelin en çok 30 yaş altı kadınlara yakıştığını unutmayın. 30 yaş altı kadınlara önerilen bu model malesef kıvırcık ve dalgalı saçlarda güzel görünmüyor. Bu nedenle eğer saçınız düz ise kahkül kestirmenizde fayda var. Aksi takdirde kıvırcık ya da dalgalı saça sahip olanlar fön cektirmedikleri zamanlarda zorluk yaşayabilirler.

Özellikle ortadan ayrılan modellere çok yakışan kahkülü kuaförler, geniş alınlı insanlara öneriyorlar. Dar alınlı bir insan, kahkül kestirdiği zaman suratını daha da küçülterek yüz hatlarının ortaya çıkmasını engelleyebilir.

Kahkül modasında dikkat etmeniz gereken son nokta ise makyajınız. Kahkül dikkati gözlerinize doğru çektiği için saçınızın rengine uyumlu tonlarda makyaj yaparsanız iddialı bir stile sahip  olabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI