Ana SayfaGüzellikKalıcı ojenin lideri Red Carpet Manicure Turkiye`de

Kalıcı ojenin lideri Red Carpet Manicure Turkiye`de

Kuaförlerde yüksek fiyatlarla yapılan kalıcı ojeler artık evlerimize geliyor! Hem de çok daha uygun bir fiyatla. Eskiden sadece kuaförde sürdürüp çıkartabildiğimiz bu kalıcı ojeler artık Red Carpet Manicure ile Türkiye`de… 72 farklı rengi bulunan bu kalıcı ojelerin fiyatı ise sadece 32 TL. Ojelerin evde kolayca sürülüp çıkartılabilmesi için Red Carpet Manicure`ün farklı kitleri mevcut. Bu kitlerde ise farklı şekillerin uygulanabilmesini sağlayan özel süngerler, fırçalar ve çubuklar bulunuyor. 

14 gün boyunca parlaklığını koruyan bu kalıcı ojelerden daha önce sıkılırsanız üzerine yeni bir kat oje sürün ve daha sonra kolaylıkla asetonla çıkartıp kalıcı ojenizi kullanmaya devam edin çünkü kalıcı ojeniz asetonun direk sürülmesiyle çıkmayacaktır. Ama üstteki yeni kat ojeniz hemen çıkacaktır. Peki kalıcı ojenizi evde nasıl çıkartacaksınız? Bu da bir o kadar kolay. Erase isimli ürün (120 ml. 12 TL) ile kalıcı ojenizi kendiniz evde çıkartabilirsiniz.

Hollywood yıldızlarının da vazgeçilmezi haline gelen bu ojeleri en son sponsoru da olduğu Academy Awards`da birçok ünlünün tırnaklarında farklı şekillerde görmüştük. Aynı Grammy Ödülleri`nde Rihanna`da gördüğümüz RCM’in Amor 24 gibi.

Siz de Hollywood yıldızlarının tırnaklarındaki ışıltıyı yakalamak ve bunu 14 gün boyunca yaşamak istiyorsanız hemen Red Carpet Manicure`leri edinin. 

Nasıl uygulanır detaylı olarak öğrenmek için lütfen fotogaleriye tıklayınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI