Ana SayfaYaşamKanyon`da Caz devam ediyor

Kanyon`da Caz devam ediyor

Kanyon’da Caz Havası konserleri Aralık ayında da devam ediyor.

13:00 – 15:00 arası

5 Aralık Feyza Eren Quintet, 12 Aralık Jülide Özçelik Quartet ve 19 Aralık Yıldız İbrahimova Quartet ile Kanyon ziyaretçileri cazın keyfine varacaklar.

Feyza Eren
; Amerika’da doğup büyüyen, Basın-Yayın / Radyo-TV mezunu olan Feyza Eren, 14 yıldır İstanbul’da caz söylüyor. Akbank, Ortaköy, Ankara, Afyon, Bodrum, İstanbul ve İzmir caz festivallerine katılan Eren Yurtdışında, Ricky Ford orkestrasıyla Fransa’da bir caz festivaline katıldı ve aynı grupla Paris’te Lionel Hampton Jazz Kulübunde şarkı söyledi. 2000 yılında Emin Fındıkoğlu yönetiminde ülkemizin en iyi caz müzisyenlerinden oluşmuş bir grupla “I’m New” adlı ilk solo albümünü çıkaran Feyza Eren, Kanyon’da Caz Havası konserlerinde tüm sevenleriyle buluşuyor.


Jülide Özçelik
; Müjdat Gezen Sanat Merkezi Hafif Batı Müziği bölümünde başlayıp İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü’nde devam ettirdiği müzik eğitimi süresince Selmi Andak, Melih Kibar, Hakan Şensoy, Nükhet Ruacan, Yıldız İbrahimova, Can Kozlu, Selen Gülün, Ricky Ford ve Timur Selçuk gibi pek çok değerli müzisyenden dersler alan Jülide Özçelik, Kanyon’da Caz Havası konserlerinin yeni konuğu oluyor.

Yıldız İbrahimova Quartet;. Sofya Çocuk Müzik Okulu`nda piyano eğitimi alarak başladığı müzik hayatına Sofya Müzik Lisesi`ni ve Devlet Müzik Akademisi`ni bitirerek devam eden İbrahimova ilk profesyonel konserini 23 yaşında verem İbrahimova, dört oktavlık sesi ve inanılmaz emprovizasyon kabiliyetiyle tüm dünyada tanınmakta ve yaşayan en iyi doğaçlama yeteneğine sahip kadın caz sanatçılarından biri olarak bilinmektedir.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI