Ana SayfaYaşamKarayip Korsanları 5'in Yeni Fragmanı Paylaşıldı

Karayip Korsanları 5’in Yeni Fragmanı Paylaşıldı

Başrolünde Johnny Depp‘in yer aldığı Pirates of the Caribbean serisi son hız devam ediyor. Türkçe ismi Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı olan beşinci filmden yeni bir tanıtım paylaşıldı.
 
Aradan geçen uzun zamana rağmen izleyicilerin sevdiği karakterler arasında yer alan Kaptan Jack Sparrow yeni bir maceraya atılıyor. Başını sık sık belaya sokmasıyla tanıdığımız Jack şimdi geçmişte yaptığı bir hatanın bedelini ödemeye hazırlanıyor. Çanlar gençlik yıllarında Kaptan Salazar‘ın başarısız olmasına neden olan ve hatta onu ölüme terk eden kahramanımız için çalıyor. Bu vesile ile Jack Sparrow’un gençlik hallerini görme fırsatı yakalıyoruz. Üstelik tanıtıma bakılırsa gençleştirme çalışması oldukça başarılı olmuş gibi görünüyor.
 
Serinin beşinci halkasını Joachim Ronning ve Espen Sandberg birlikte yönetiyor. Jack Sparrow karakterine yine Johnny Depp hayat veriyor. Hikayenin kötü adamı olarak ise Javier Bardem‘i görüyoruz. Onlara Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Kevin R. McNally, Stephen Graham, Golshifteh Farahani, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites, Paul McCartney, David Wenham ve Stephen Graham gibi isimler eşlik ediyor. Original adı Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales olan yapımın 26 Mayıs 2017‘de vizyona girmesi bekleniyor.
 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI