Ana SayfaMagazinKardashian&#8217ın 30 yaş sendromu

Kardashian&#8217ın 30 yaş sendromu

Kim Kardashian Tao Las Vegas’ta 30. yaş gününü birkaç gün önce kutladı. Kardashian People’a karışık duygular içinde olduğunu söyledi. Bazen “Aman Tanrım, 30 oldum.” diyip korktuğunu açıklayan Kardashian, 30’un kulağa sanki çok yaşlı geldiğini ama diğer yarısının da 29’dan bir farkı olmadığını hissettiğini belirtti. Kardashian’ın abisi Rob da her gün Kim’le dalga geçtiklerini söyledi. Anne Kim ise kızına 30 yaşında kendinin 4 çocuğu olduğunu hatırlattı.  

Konuşmalardan ve yemekten sonra Kardashian’ın doğum günü partisi Tao’nun içinde devam etti. Cumartesi günü kutlamalara Big Apple’da devam eden Kim Kardashian ailesiyle ve Kelly Rowland gibi arkadaşlarıyla oldukça mutlu görünüyordu.

Kendimle çok mutluyum

Kardashian’ı tanıyanlar, Kim’in yaşlanmaktan korksa da romantik hayatı hakkında herhangi bir değişiklik yapmadığını ve bir erkek arkadaş bulmak için acele etmediğini belirttiler. Kardashian da “Her zaman kendini tanımlamak için başkalarına ihtiyacın olmadığını söyleyenlerdenim. Kendimle çok mutluyum. Kariyerimle evliyim. Ailemle evliyim. Bir kızın isteyebileceği en iyi kız arkadaşlara sahibim. Çok mutluyum.” diyerek hakkında yapılan yorumları doğruladı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI