Ana SayfaSağlıkKarın Bölgesindeki Yağlardan Kurtulmanızı Sağlayacak 3 Şey

Karın Bölgesindeki Yağlardan Kurtulmanızı Sağlayacak 3 Şey

Bunları Yiyin

Abdominal yağları yaktığı kanıtlanan tekli doymamış yağ asitlerini içeren avokado, fındık, fındık yağı, tohumlu besinler ve zeytin yağı beslenme listenizde mutlaka olmalı. Ancak yüksek kalori içeren bu besinleri çok fazla tüketmemeniz gerektiğini de aklınızda bulundurmalısınız. Yabanmersininin de karın bölgesindeki yağları engellediği kanıtlandığı için, bu kendisi küçük lezzeti büyük besini salatalarınıza ve smoothie’lerinize ekleyebilirsiniz. Ananas gibi sindirimi kolaylaştıran enzimler içeren bazı besinler de karın bölgenizi daha düz gösterecektir. Armut, orman meyveleri, sebzeler, fasülye ve tüm tahıllar da içerdikleri yüksek lif oranları ile dostunuz olsun. Karın gurultunuzu duyacak kadar aç veya midenizi şişirecek kadar birden yemek yerine günlük kalori alımınızı az ve sık öğünlere bölüştürmeyi de ihmal etmeyin.

Bunlardan Kurtulun

Trans yağ içeren besinler, karın bölgenizdeki yağlardan kurtulmak istiyorsanız büyük bir HAYIR demektir. Granola barlar, krakerler, kurabiyeler gibi işlenmiş besinleri sepete atmak yerine rafa geri koymanızda fayda var. Karın bölgenizdeki yağlardan kurtulmak istiyorsanız çörek ve alkol gibi şeker içeren besinleri sınırlandırın, bu sayede ihtiyacınız olmayan kalorileri almaktan kurtulursunuz. Eğer beslenmenizi sadeleştirmek istiyorsanız tatlandırıcıları da hayatınızdan çıkarmanızı öneririz.

Muhteşem Üçlü

Karbonhidratlardan vazgeçip sadece protein diyeti yapmanıza gerek yok. CrossFit yarışmacısı Christmas Abbott protein, kompleks karbonhidrat ve sağlıklı yağlardan oluşan muhteşem üçlü ile karın bölgenizdeki yağlardan kurtulacağınızı söylüyor. Öğünlerinizde bu üç gruba yer vererek hem masadan tok kalkabilir hem de daha az kalori tüketebilirsiniz. Tabii porsiyonlarınızı abartmadan.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI