Ana SayfaGüzellikKarşınızda Dünyanın En Popüler 3. Cilt Bakım Markası FOREO!

Karşınızda Dünyanın En Popüler 3. Cilt Bakım Markası FOREO!

500’ün üzerinde premium markanın satışını yapan İngiliz menşeli Lookfantastic, Google üzerinden 6 milyon 851 bin küresel aramaya sahip İsveçli güzellik ve teknoloji markası FOREO’yu en popüler cilt bakım markaları arasında dünyada 3. sırada olduğunu açıkladı. Küresel aramalarda Eucerin ve Pai gibi tanınmış kozmetik markalarını geride bırakan FOREO, güzellik ve teknolojiyi bir araya getiren en iyi güzellik çözümlerini her gelir seviyesindeki kişilerin deneyimine sunuyor.

 

FOREO markasının son sekiz yıldır güzellik sektörünü şekillendirdiğini söyleyen FOREO’nun CEO’su Boris Trupcevic markanın dünyada en popüler 3 cilt bakım markasından biri olmasıyla ilgili şunları söyledi: “FOREO olarak yenilikçi ve dayanıklı ürünler üreten bir marka olarak tanınıyoruz. Kullanıcıların bize verdiği değer sayesinde her 10 saniyede bir FOREO cihazı satıyoruz. Bu yüzden her ne kadar FOREO’nun dünyanın en popüler 3 cilt markası arasında yer almasından dolayı gurur duyuyor olsak da bu durum bizim için hiç de şaşırtıcı değil.”
 

Evleri güzellik merkezine dönüştüren cihazlar

İsveçli güzellik ve teknoloji markası FOREO, geliştirdiği akıllı ürünlerle profesyonel bakımı dakikalara sığdırıyor. Hem verimli hem de hızlı bir bakım imkânı sunan akıllı cihazlar, güzellik merkezlerini evlere taşıyor. Cildi saniyeler içinde kir, mikrop, makyaj kalıntısı ve ölü hücrelerden arındıran yüz temizleme ve sıkılaştırma cihazı LUNA 3, dakikada 8 bin titreşim yolladığı gözeneklerdeki kan dolaşımını hızlandırıyor ve ciltteki toksinleri uzaklaştırıyor. Dünyanın ilk akıllı maske terapisini sunan  UFO ise normal maskelerin 20 dakikada yaptığı bakımı saniyeler içerisinde tamamlıyor. Kullandığı teknolojiler sayesinde cildin derinliklerine işleyen cihaz, cildi nemlendirerek bakım uyguluyor. Yüz fitness’ında devrim yaratan yüz sıkılaştırma cihazı BEAR da microcurrent (mikro akım) teknolojisi yardımıyla yüz ve boyunda yer alan 69 kası çalıştırarak hem egzersiz hem de bakım yapıyor. 

FOREO LUNA 3 1899 TL, akıllı maske terapisi cihazı UFO 1699 TL, dünyanın en etkili ve güvenli microcurrent (mikro akım) cihazı BEAR ise 2.699 TL’den satışa sunuluyor.

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da pr@foreo.com adresine ulaşabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI