Ana SayfaAstrolojiKasım 2021 Astrolojik Tarot Falınız

Kasım 2021 Astrolojik Tarot Falınız

Önümüzdeki haftalar için odak noktanız ne olmalı?

Burcunuzun tarot tahmini size bir ipucu verebilir.

Aşağıda, Kasım 2021 için tarotscope’unuzu bulacaksınız(astrolojik tarot falı). Her burç için çekilmiş üç kart ve  bunların ne anlama geldiği size yol gösterici olacak.

Kasım 2021 için burcunuz için okumaya devam edin.

Koç ( 21 Mart – 20 Nisan )
Koç için Kasım ayı tarot kartları: Kılıç Dörtlüsü, Kupa Yedilisi, Büyücü

Anlamı: Parlak bir fikir

Küçük bir mola, hatta stresinizden uzaklaşmak için bir zihinsel tatil, tüm hayatınızı tamamen değiştirebilecek harika bir fikri tamamen ateşleyebilir.

Kılıç Dörtlüsü, mola vermek için bir dürtüdür. Bu ay dinlenmeniz, rahatlamanız, toksik veya stresli şeylerden uzaklaşmanız gerekiyor.

Kupa Yedilisi, zihin haritalamanızı, meditasyon yapmanızı, liste oluşturmanızı, yaratıcı düşünmenizi ve  hayal kurmanızı ister. 

Büyücü, yaratıcı icat ve fikirlerin, girişimciliğin ve temel olarak zaten sahip olduğunuz bir yetenek veya beceriden çok para kazanma yeteneğinin bir kartıdır.

Koç burçları, hayatınızı tam anlamıyla değiştirebilecek parlak bir fikre sahip olmanın eşiğindesiniz.

Boğa ( 21 Nisan – 21 Mayıs )
Kasım ayı için Boğa için Tarot kartları: İmparator, Pentacles Ası, Kupa Sekizi

Anlamı: Büyük bir plan

Biraz odaklanma ve amaç, size uzun bir yol kat ettirecek ve önümüzdeki yıl için bir motivasyon kaynağı olarak sürdürülebilir olacaktır. Sağlam bir plan yapma zamanınız geldi. 

Kupa Sekizlisi, hayatınızın bir alanında kendinizi tatminsiz ve havlu atmaya hazır hissettiğinizi gösteriyor ve buradaki içgüdüleriniz doğru. Oradan devam etmemeniz ve bir deneyim olarak kalması sizin için en doğrusu.

Ama burada bitmiyor.

Bu ay daha önemli olan, bu kayıptan sonra pozisyonunuzu neyin değiştireceğini ve yükselteceğini planlamaktır. İmparator, odaklanarak ve niyet ederek bu süreçten geçmenin sizin kontrolünüzde olduğunu gösteriyor.

Pentacles Ası bunun ev, para, sağlık veya işle (veya bu alanların birkaçıyla) ilgili olduğunu ve yeniden yapılanmanın bir evrim, potansiyel olarak yıl boyu sürecek bir proje olduğunu gösteriyor.

İstikrarlı ilerleme, sizi şu anda mümkün olduğunu düşündüğünüzden daha iyi bir konuma getirecektir.

İkizler ( 22 Mayıs – 21 Haziran )
Kasım ayı İkizler için Tarot kartları: Asaların Yedilisi, Hierophant, Kupa Yedilisi

Anlamı: Davranışların değişmesi

Kendinizi ve neyi temsil ettiğinizi yeniden tanımlamak için hayal gücünüzü kullanın.

Asaların Yedilisi, kendinizi zorlanmış hissettiğinizi ve güçlü görünmeniz ve hareket etmeniz gerektiğini bilecek kadar kurnaz olduğunuzu görüyor, ancak sahne arkasında, zorluğun ortadan kalkmayan kısımlarını değiştirmek için değişim gerekiyor.  

Kupa Yedilisi burada hayal gücünüzü kullanmanızı istiyor. İdeal versiyonunuzun ne düşüneceğini, söyleyeceğini ve yapacağını hayal edin. Ve belki de siz yapana kadar taklit etmeniz gerekiyor.

Hierophant büyük resmi ortaya koyuyor: Bakış açınız değişiyor. 

Görüşlerinizi değiştiriyorsunuz, bunun olmasına izin verin, çünkü bunun yaşamınız üzerinde olumlu etkisi olacaktır.

Yengeç ( 22 Haziran – 23 Temmuz )
Kasım ayı için Yengeç için Tarot kartları: Kupa Ası, Kılıç Dörtlüsü, Pentacles Ası

Anlamı: Yeni bir ilişki

Bazı ilişkiler terapi gibidir ve tam da bunun gibi bir tanesine başlamak üzeresiniz – şanslısınız!

Kılıç Dörtlüsü, son zamanlarda kendinizi yorgun hissettiğinizi ve her şeye ara vermeniz gerektiğini gösteriyor. Hele verdiğinden fazlasını alan ve sizi onların yanında mutlu etmeyen bazı insanlar. 

Kupa Ası, bu ay yeni bir romantizm/arkadaşlık/olumlu iş ittifakı/aile bağının ortaya çıkacağını gösteriyor! Bu bağlantı, yaşamın kendisine olan minnetinizi yenileyecektir.

Pentacles Ası, bu kişinin bir toprak grubu burcu (Başak, Boğa, Oğlak), muhtemelen sizden daha genç ve işinizden (meslektaş, tedarikçi, müşteri?) veya eğitiminizden (kurs, kütüphane, çevrimiçi forum?) veya sağlığınızla ilgili olabileceğini gösteriyor. (spor?).

Bu Kasım ayında yeni ilişkilerine yatırım yapın.

Aslan ( 24 Temmuz – 23 Ağustos )
Kasım ayı için Aslan için Tarot kartları: Değnek Ası, Değnek Dörtlüsü, İmparatoriçe

Anlamı: Yaşam kalitesinin artması

Şimdi yeni bir maceraya atılmanın tam zamanı – ister ev değiştirme, seyahat, eğitim, yaratıcı projeler veya yaşam tarzı değişiklikleri ile ilgili olsun.

As ve Dörtlü Değnek, başarı vaadiyle yeni bir şeye başlamak için harika birer alamettir.

Başarısız olamayacağınızı bilseydiniz, bu sonbahar/kış neyi harekete geçirirdiniz? Cevap tam olarak başlamanız gereken şeydir. Kalbinizin sesini dinleyin. Sizi heyecanlandıran şeyi yapın.

İmparatoriçe bunun bir aşk emeği, tutkulu bir proje, yürekten bir arzu olduğunu ima ediyor.  Refahınızı, evinizi ve tatmin duygunuzu geliştirecek.

Başak ( 24 Ağustos – 23 Eylül )
Kasım ayı Başak için Tarot kartları: Kupaların Uşağı, Tılsımların Dörtlüsü, Asaların Kralı

Anlamı: Canlanın

En sevdiğiniz şeylerden, kişilerden ve yerlerden bazıları, bu ay bir rutinden çıkmanıza, enerji dolu ve heyecanlı hissetmenize yardımcı olabilir.

Tılsımların Dörtlüsü, çok çalıştığınızı, her gün aynı rutini takip ettiğiniz ve belki de hayatınızdan bunaldığınızı söylüyor. Hepimiz bazen böyle hissediyoruz ve bu düzeltilebilir.

Kupaların Uşağı hobilerinizle ilgilenmenizi söylüyor. – örgü, yoga, bulmacalar, yemek pişirme, yürüyüş, suç draması, DIY, şiir vb. Neyi seviyorsanız, daha fazlasını yapın.

Asaların Kralı ayrıca bazı ilginç seyahat planları yapmanızı söylüyor – ister aile ziyaretleri, macera gezileri, yürüyüşler, ister günübirlik geziler, spa tatilleri. 

Dışarı çıkın. Örümcek ağlarını silkeleyin. Dünyayı görün. Tüm bunlar, içinde bulunduğunuz büyüyü bozacak ve kendinizi özgür, güçlenmiş ve önünüzdeki harika bir sezona hazır hissedeceksiniz!

Terazi ( 24 Eylül – 23 Ekim )
Kasım ayı Terazi için Tarot kartları: Kupaların Onlusu, Kılıçların Kraliçesi, Kupa İkilisi

Anlamı: Dürüst olun

En yakınınızla dürüst ve direkt olun. Gerçek, kırılan her şeye yardım eder ve iyileştirir.

Kılıçların Kraliçesi, bu ay gerçek benliğiniz olmanız gerektiğini söylüyor. Kendinizi ifade edin, dürüst olun, doğrudan olun.

Sıkıntılarınızı veya endişelerinizi halı altına süpürmeyin. Huzurunuzu korumak ve kavgadan kaçmak için sorunları örtbas etme eğiliminiz var, ancak bunların hepsi içinizde birikir ve sizi endişelendirir.

Kılıçların Onlusu ve Kupa İkilisi, bu sorunun en yakınınızla (partner, arkadaş, aile üyesi) olduğunu ortaya koyuyor. Bir şeyler birikiyor ve söylenmesi gerekiyor.

Aslında çevrenizdekiler dürüst olmanızı istiyorlar ve yardım etmeye hazırlar. Bağınız güçlenecek. Güvenli bir alandasınız. Dürüst olabilirsiniz.

Akrep ( 24 Ekim – 22 Kasım )
Kasım ayı için Akrep için Tarot kartları: Kupa Üçlüsü, Kupa Dörtlüsü, Kılıç Ası

Anlamı: Affedin

Sevdikleriniz son derece sadıksınız, ancak son zamanlarda biri listenizden atıldı ve ikinci bir şansı hak ediyor.

Kupa Üçlüsü sizi bu ay sosyal görüyor – sevdiklerinizle vakit geçirmekten, eğlenceli şeyler yapmaktan ve anılar biriktirmekten keyif alacaksınız.

Ancak, üzücü Kupa Dörtlüsü ile kaçırdığınız ve kenardan izleyen, dahil olamadığı için üzülen biri var.

Kılıçların Ası, buraya yakından bakmanızı, kendinizi sorgulamanızı, kimlerden vazgeçtiğiniz ve gerçekten haklı olup olmadığınız konusunda dürüst olmanızı istiyor.

Biraz kinci olabilirsiniz ve kin beslersiniz. Nazik olun ve affedin.

Yay ( 23 Kasım – 21 Aralık )
Kasım ayı Yay için Tarot kartları: Tılsımların İkilisi, Kılıç Onlusu, Değnek Ası

Anlamı: Yoğunluk

Evinizi düzene sokmak için bu ay değişime açık olun. Bazı şeylerin çöpe gitmesi gerekiyor, bazı şeylerin yeni bir yaklaşıma ihtiyacı var ve geri kalanının sadece bakıma ihtiyacı var.

Bu ay yoğun geçecek. İlk olarak Tılsımların İkilisi yapacak çok şeyiniz olduğunu kabul ediyor ve bunun iyi olduğunu söylüyor. O tabakları döndürmeye devam edin çünkü şeytan boşta kalan eller için çalışır ve meşgul olduğunuzda elinizden gelenin en iyisini yaparsınız.

İkincisi Kılıç Onlusu size toksik, stresli ve yorucu bir şeyi hayatınızdan çıkarmanız gerektiğini söylüyor. Bu bir rol, görev, hırs veya ilişki olabilir.

Son olarak Değnek Ası size hayatınızdaki eski şeylere yeni bir bakış açısıyla bakmanızı söylüyor. 

Oğlak ( 22 Aralık – 21 Ocak )
Kasım için Oğlak için Tarot kartları: Tılsımların Onlusu, Asaların Üçlüsü, Kupaların Kraliçesi

Anlamı: Ekip çalışması

Ne her şeyi tek başına yapabilirsiniz ne de irade gücünüzle her şeyi mükemmelleştirebilirsiniz. 

Tılsımların Onlusu mükemmeliyetçilik çizginizin yeniden canlandığını ve her şeye sahip olmaya, hepsini yapmaya, kazanmaya, başarmaya, düzeltmeye, düzeltmeye, herkes için her şeyi halletmeye çalıştığınızı ortaya koyuyor.

Ekip çalışmasına ihtiyacınız var. İşbirliği. Ortaklık. Ortak çaba. Asaların Üçlüsü ekip çalışması yaptığınızda (yalnızca görünen değerde değil, gerçekten dalmışken) her şeyde daha hızlı ilerleyebileceğinizi vaat ediyor. 

Kupaların Kraliçesi, bu ay mutluluğa giden doğru yolun bu olduğunu gösteriyor. Çabalarınızın sonuçları sadece daha iyi olmayacak aynı zamanda ilişkileriniz daha dengeli, sağlıklı ve üretken olacak. Her şeyi kendiniz yapmaya çalışmayın, bu imkansızdır.

Kova ( 22 Ocak – 19 Şubat )
Kova için kasım ayı Tarot kartları: Asılmış Adam, Kılıçların Dokuzlusu, Kılıçların İkilisi

Anlamı: Karar almanız gerekiyor

Kova burcu, bu ay çok uzun süredir bıraktığınız ve şimdi acil bir çözüme ihtiyaç duyan bir karar almak zorundasınız. 

Karar almanız gereken bir konuyu boşverdiğiniz için girdiğiniz darboğazdan çıkamıyorsunuz. Bunun tek çözümü ise sonuca kavuşturmak. 

Dokuz Kılıç, bunun ruh halinizi ve bakış açınızı da etkilediğini gösteriyor. Bundan kimseye bahsetmiyor, her şeyi içinizde tutuyorsunuz.

İlk adım kendinizi ifade etmektir. Tam olarak neler olup bittiğini, nasıl hissettiğinizi, seçeneklerin neler olduğunu ve ne yapmayı düşündüğünüzü kendine güvenen bir kişiye anlatın. Her şeyi yüksek sesle söyleme alıştırması yapın. Bunu hayata geçirin. Ve her şey yoluna girecek.

Balık ( 20 Şubat – 20 Mart )
Kasım ayı Balık için Tarot kartları: Asaların Dokuzlusu, Asaların Sekizlisi, Uyanış

Anlamı: Dürüstlük

Balıkların bu ayki teması iletişim olacak. Bu, sizin için yeni bir dürüstlük ve kendini ifade etme çağını işaret ediyor.

Asaların Sekizli ve Dokuzlusu sizden sesinizi yükseltmenizi, doğruyu söylemenizi ve buna söylemesi en zor gerçekle başlamanızı istemek için bir araya geliyor.

Bazen başkalarının iyiliği için ya da barışı korumak için ihtiyaçlarınızı feda edersiniz. Uzun vadede işe yaramaz çünkü güveninize ve esenliğinize zarar verir.

Bu Kasım’da içinizdeki her şeyi dökün ve doğruyu söyle.

Yargı, bunun sizin için, ne istediğiniz ve nasıl hissettiğiniz konusunda daha dürüst ve açık olmanız açısından önemli bir dönüm noktası olduğunu gösteriyor.

Ve bu harika bir şey. İlişkilerin kurulmasına ve yenilenmesine, kendinizi güçlü hissetmenize, hayatta gerçekten ihtiyacınız olan şeyi elde etmenize ve etrafınızda daha iyi iletişimi teşvik etmenize yardımcı olacaktır.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI