Ana SayfaYaşamKasım Ayı Burç Yorumları

Kasım Ayı Burç Yorumları

AŞKIN BAŞKALAŞTIĞI AY: KASIM 

2 Kasım`dan itibaren aşkın neden başkalaştığını anlayacak, tutkuyu tanıyacağız. Akrep burcuna yerleşen Merkür, kıskanmayı, kuşkulanmayı, içten içe güvensizlik duymayı, O’nun kaynaklarını kullanmayı düşünmeyi hatırlatacak. Mali açıdan birikime geçmek için iyi bir dönem.
8 Kasım`dan itibaren Home sweet home ( evim evim güzel evim!) diyecek çok insan olacaktır eminim. Bir gezegen kendi doğal evindeyse ruhumuz o huzuru algılar ve rahatlar. Venüs Terazi burcuna geçtiğinde ilişkilerde sevecenlik, nezaket ve gönül çelen bir tavır gözlemlenecek. Aşkın yükselişe geçtiği, ortaklıkların değer kazandığı bir evre. Ancak bu alanda Uranüs-Plüton karesini tetikleyecek bir bölge var. 17-25 Kasım arasında o bölgenin mayınlı olduğunu hep birlikte anlayacağız. İlişkiler ve ortaklıklar bu evrede ayrılığa dönüşebilir. 
11 Kasım ( +/- 5 gün) yenilenebilir hatta kendi küllerimizden yeniden doğabiliriz. Akrep burcuna özgü bir yeniayın başka ne gibi bir anlamı olabilir ki? Üstelik Akrep burcunun yöneticisi Plüton’dan destek alıyorsa! Köklü değişiklikler ve düşünceleri gerçekleştirme fırsatı yakalamak için harika bir dönem. 
12 Kasım`dan itibaren ilişkinizi korumak, ilişki kurmak veya ortaklıklara yönelmek için müthiş bir cesaret bulacağız.  Mars Terazi burcunda adalet arayışını ve akılcı, objektif tepkileri güçlendirecek.
12 Kasım`da bundan sonraki 1 yılı etkileyecek astrolojik olay gerçekleşecek: Kuzey Ay Düğümü Başak burcuna geçiş yapacak. Bunun anlamı: undan sonraki yolculuğumuz, geleceğe yatırımımız sağlık ve iş yaşamı olacak. Kuzey Ay Düğümü klasik astrolojide Jüpiter özellikleri yansıtır, iyi şansı ve başa gelen iyi şeyleri haber verir. Dolayısıyla Başaklar açısından harika bir dönemi getirir. Hastalıkların ruhsal kaynaklarını keşfetmek ve çözüm bulmak bu dönemin özelliklerinden olacak. Yararlı ile zararlı olanın ayırt edilebileceği bu süreç kişiye kendini kazandırır.
18 Kasım`da hayal kırıklıkları, sonra yanıldığını anlayıp çok sevinmek, yaratıcılığı yeniden yükseltmek gündemde olacak. Neptün önce duracak ve baskı kuracak sonra ilerleyecek. Neptün 17-23 Kasım arasında riskli bir eylem hazırlığında. Bu da demektir ki 17-23 Kasım`da hem Neptün, hem Uranüs hem de Plüton ve Venüs gizli işleri açığa çıkaracak, hayatımızı geri dönüşü olmayan bir biçimde köklü değişikliklerle donatacaklar.
20 Kasım`dan itibaren ortam şenleniyor zira Merkür yay burcuna yerleşerek, bilmeyi, öğrenmeyi, öğrenilenleri yaymayı öne alıyor. Okumak, okuduğunu başkalarıyla paylaşmak ve eğitim yaşamında başarıya ulaşmak üzere bu fırsattan yararlanmalı.
22 Kasım`da Güneş de yay burcuna yerleştiğinde, Karanlıktan aydınlığa çıkış gerçekleşmiş olacak. Bilgiyle, inanış, algıyla, sanrı arasındaki farkı anlamak canlandıracak. Bu dönemde heveslere eğilim artabilir.
26 Kasım ( +/- 5 gün) İkizler burcunun 3.derecesinde oluşan dolunayın etkisiyle gerilimli iletişim içine çekilebiliriz. İkizler burcunun yöneticisi Merkür, Satürn ve Güneş yay burcunda kavuşum halindeyken Dolunaya karşı duracakları için ve Balık burcunda hayal kırıklıklarını destekleyen Neptün’le kare açı yapacakları için değişkenlikler, engeller ve sözcükler bilginin yanlış kullanımına yani ayrılık ve sonlanmalara neden olacak. Kasım sonu ne yazık ki zorlukların ve ayrılıkların başladığı bir süreç. Ayın ilk yarısındaki aşk böceği modundaki ruh halleri, ayın son günlerinde Neptün-Satürn kare açısının zirve yapmasıyla beklenmedik engellerin yaratacağı düş kırıklıklarına ve ayrılıklarına dönüşecek. Ve belki de bu sayede Aralık ayında daha taze enerjilerle, yeni başlangıçlar yapılacak. 
Mutlu, keyifli, açıların iyi değerlendirildiği bir ay dilerim.
SU KARAKUŞ
Detaylı Kasım 2015 burç yorumlarınız için burayı tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI