Ana SayfaYaşamKasım Ayı Burç Yorumları

Kasım Ayı Burç Yorumları

4 Kasım Boğa burcunun 11.derecesinde dolunay gerçekleşecek. Hayalleri gerçekleştirmenin, duygusal olarak mutlu hissetmenin kalıcı ve konforlu değerler yaratmanın mümkün olacağı bir dolunay dönemi. Venüs her ne kadar sevilen ve istenen şeylerin enflasyonunu yaratsa da gelirler, mülkler elde etmek, satışların kolayca yapılması, özgüvenin yükselmesi açısından şahane bir dolunay.
11 Kasım Satürn-Uranüs üçgen açısı ay boyunca etkili. Büyük gezegenler arasındaki olumlu açılar toplumsal olayları etkiler. Eskileri yenilemek, değer katmak, daha konforlu ve öncü olacağımız bir yaşam biçimine geçiş yapmak bu açıyla olası.
18 Kasım Akrep burcunun 26.derecesinde yeniay gerçekleşecek ve ek gelirler kazanmamızı, ameliyatlar için bir şans bulmamızı sağlayacak. Yeniay anında Jüpiter ve Venüs’ün Akrep burcunda yer alması sonuçlardan memnun kalmamızı sağlayacak. Ay düğümleri ve Mars arasındaki bağlantı hedefe ulaşmak için gereken tüm desteği bulmamıza yardım ederken Mars-Plüton kare açısı saldırı ve doğal afetlerin üzücü olabileceğini bildiriyor. 

Su Karakuş’un Kasım Ayı Burç Yorumlarını Okumaık İçin Buraya Tıklayın!

www.sukarakus.com
Instagram: sukarakus
astrolojikulubu@gmail.com
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI