Ana SayfaMagazinKate ikiz bebek mi bekliyor?

Kate ikiz bebek mi bekliyor?

İngiltere tahtının ikinci varisi olan Prens William ve Kate Middleton’ın ilk bebeklerini bekledikleri açıklandığından beri çift hakkındaki haberlere her gün bir yenisi ekleniyor. Kate Middleton’ın hastaneye gitmesiyle hamile olduğu açıklanmıştı. Açıklama, William`ın rahatsızlanan Kate`i hastaneye götürmesinin ardından geldi.

Yemek yemekte zorlanan ve yeterli miktarda sıvı alamayan Kate`in birkaç gün daha hastanede kalması bekleniyor. Hamilelikte yaşanan bu rahatsızlığın genellikle ikiz bebek işareti olduğunun altı çiziliyor.

Bu arada çifte kutlama mesajları yağıyor, çifti ilk kutlayanlardan biri de İngiltere Başbakanı David Cameron oldu. Cameron, Twitter`dan attığı mesajda ‘Kraliyet çifti, çok iyi bir anne baba olacak’ dedi. Çifti tebrik edenlerin arasında ABD Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle de var. Adına Twitter hesabı da (@IAmRoyalBaby) açılan bebeğin, ilk 5 dakikada 500 takipçisi oldu.

İki aylık hamile olduğu tahmin edilen Cambridge Düşesi`nin en erken Nisan ayının sonunda doğum yapabileceği ifade ediliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI