Ana SayfaMagazinKate Middleton doğum yaptı

Kate Middleton doğum yaptı

Tüm dünyanın merakla beklediği Kate Middleton`ın doğum haberi kısa bir süre önce geldi. Kate Middleton herkesi şaşırrtı, tüm dünya kız beklerken, Kate ve William`ın bir erkek bebeği oldu. Sabah saatlerinde doğum için hastaneye geldiğini duyurduğumuz Kate Middleton ve Prens William`ın sağlıklı bir erkek çocuğu olduğu öğrenildi. İlk açıklama Kensington Sarayı`ndan yapılırken resmi açıklama da kısa bir süre önce Buckingham Sarayı`nın panosuna asılan duyuruyla yapıldı.

Günlerdir hastanenin önünde bekleyen BBC`nin haberine göre kraliyet bebeği 16:24`de (TSİ 18:24 ) 3.63 kilo olarak dünyaya geldi. 

Prens William ve Kate Middleton’ın doğum sonrası basının karşına ilk olarak yeni doğan bebekleri ile hastanenin merdivenlerinde çıkmaları bekleniyor. Dünyanın birçok farklı bölgesinden gazeteciler, günlerdir St. Mary Hastanesi’nin önünde bugünün gelmesini bekliyordu. Doğum tarihi resmi olarak açıklanmamış olsa da, Düşesin bebeğini Temmuz ortasında doğurması bekleniyordu. Tahminlere göre bebek 1 hafta geç dünyaya geldi.

Kraliçe ise geçen hafta ziyaret ettiği bir okulda esprili bir dille ‘Bebeğin bir an önce doğmasını ve tatile gitmeyi beklediğini’ söylemişti.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI