Ana SayfaModaKate Moss 39 yaşında

Kate Moss 39 yaşında

Bir zamanların model dünyasına damga vuran ismi Kate Moss, bir süreliğine ortadan kaybolunca onu merak etmeye başlamıştık ama o hala eskisi gibi olduğunu Londra`da düzenlenen Olimpiyat Oyunları`nın son gecesinde kanıtladı. Dore rengi elbisesi, dağınık saçlarıyla "Hala buradayım" diyen Kate, kendine has stiliyle de adından söz ettiriyor. 2013 yılında pek çok markanın yüzü olan başarılı manken bugün 39. yaşını kutluyor.

15 yaşından itibaren okula gitmek yerine İngiltere`nin sokaklarını ve barlarını keşfetmeye başlayan Kate, o zamanlar tek yapmak istediğinin saçlarını iki yana toplayıp mini bir etekle dünyayı keşfetmek olduğunu söylüyor. Annesinin bütün tepkilerine rağmen sokaklardan ve insanlardan çekinmeyen Moss, belki de bu yüzden bugünün hala en iyi mankenleri arasında yer alıyor.

Her zaman kendine has bir tarza sahip olan Johnny Depp`in büyük aşkı özellikle siyah rengi ve deriyi üzerinde çok iyi taşıyor. Çok yapılı durmaktan her zaman kaçınan stil ikonunun imzası haline gelen sarı parlak saçları ise kırmızı halıda bile dağınık görünmeyi seviyor. Bize göre uzun elbiselerin çok yakıştığı Moss, özellikle dore rengi bir tasarım giydiği zaman herkesi büyülüyor.

39. yaşını kutlayan Kate`in stil yolcuğulunu fotogaleriye tıklayarak inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI