Ana SayfaMagazinKate ve William neden evlerinde kalmıyor?

Kate ve William neden evlerinde kalmıyor?

Kate Middleton ve Prens William’ın oğulları, İngiltere tahtının 3.sıradaki varisi Prens George dünyaya geleli 1 ay oldu. 22 Temmuz’da gerçekleşen doğumun ardından Kate ve George, hastanede bir gece kaldıktan sonra evlerine gittiler. Burada büyük babanesi  Kraliçe Elizabath’le tanışan George, Kensington Sarayı’nda yalnızca bir gece kaldı. Kate ve William bebeklerini de alarak Bucklebury’de bulunan Kate Middleton’ın aile evine yerleştiler. Çiftin bebeklerini kendi evleri olan Kensington Sarayı yerine, Middleton`ın ailesinin evinde büyütmeyi tercih etmesi tartışılmaya başlandı. Zira bu durum Kraliyet geleneklerine aykırı. Ancak Kate ve William modern bir kraliyet çifti olarak tabuları yıkmaya devam ediyor.

7 odası, tenis kortu, yüzme havuzu bulunan Middleton ailesinin Bucklebury`de bulunan evinde kalmayı tercih eden Dük ve Düşes, bu durumun nedeni olarak ise yeni hayatlarının ilk günlerini gözlerden uzak ve rahat geçirmek istemeleri olarak gösteriyorlar. Nedenlerden biri de William`ın, işe başladığı için Kate’in yalnız kalmasını istememesi. Ama en önemli nedenin William ve Kate`in Middleton’ların evinde kendilerini gerçek bir aile ortamında hissetmeleri olduğu söyleniyor.

Kate, şuan için bebek bakımı konusunda profesyonel bir yardım almıyor. Çift, George için bakıcı adaylarıyla görüşüyor, ancak henüz karar vermiş değiller.

Kate, William ve George’un geçtiğimiz gün yayınlanan ilk aile fotoğrafı Middleton ailesinin Bucklebury’de bulunan evinin bahçesinde, Kate’in babası tarafından çekilmişti. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI