Ana SayfaModaKatie Holmes koleksiyonunu Lincoln Center`da tanıtacak

Katie Holmes koleksiyonunu Lincoln Center`da tanıtacak

Yakın arkadaşı Victoria Beckham`dan oldukça fazla etkilenen Katie Holmes, Tom Cruise`dan boşandıktan sonra moda sektörüne dört elle sarıldı. Evliliği yüzünden işlerden geri kaldığını düşünen oyuncu, ilk atağını hazırladığı yeni koleksiyonla yapıyor.

İlk olarak 2008 yılında stilisti Yang`la birlikte markaları için tasarım yapmaya başlayan Holmes, yeni koleksiyonunda cesaretini biraz daha topladığ ve sunumunu New York Moda Haftası kapsamında Lincoln Center`da tanıtmaya karar verdi.

Katie Holmes`un bu cesaret gerektiren adımı hakkında konuşan bir kaynak, "Bu tanıtım Katie için oldukça büyük bir adım. Tasarımlarını büyük bir çadır içinde tanınmış moda editörlerine ve basına tanıtmak oldukça büyük bir iş. Katie ve Yang bu adımı atarak moda sektöründe ciddi olduklarını kanıtlamak istiyorlar" dedi.

Verdiği bir röportajda kadınların tekrar ve tekrar giyeceği kıyafetler tasarlamayı istediğini söyleyen Holmes`un bir önceki tasarımları Barneys`de 370 dolar ile 1,600 dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Biz Katie`nin New York Moda Haftası`nda tanıtacağı koleksiyonu merak ederken siz de fotogaleriye tıklayarak Holmes`un bir önceki tasarımlarını yakından görebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI