Ana SayfaYaşamKebap Kültürünü Şehre Taşıyan Restoran Köşebaşı

Kebap Kültürünü Şehre Taşıyan Restoran Köşebaşı

Kebabı yerel lezzeti ve kültürü ile İstanbul ile ilk kez tanıştıran Köşebaşı, 26 yıldır gerçek kebap lezzetini sunmaya devam ediyor. İstanbul gastronominin lokomotifi olan lokasyonlarda yer alan Köşebaşı şubeleri arasında Bursa ve Türkbükü şubeleri de yer alıyor. Şubelerinde lezzetin devamlılığını sağlamak için gastronomi odaklı denetlemelerini devamlı hale getiren Köşebaşı, restoranlarının hijyen güvenliği için Güvenli Turizm Belgesi’ni de alarak misafirlerine A’dan Z’ye güvenli yemek deneyimi sunuyor.
 
Köşebaşı misafirleri, yemek deneyimlerinin her anında lezzetin yerelliği ve gelenekselliği ile uzmanından bir kebap deneyimi yaşadıklarının farkına varıyorlar. Köşebaşı kebap deneyimi sadece kebap ile sınırlı kalmıyor. Mezelerden salatalara, ara sıcaklardan kebaplara senkronize bir menü ile yemek keyfi yaşayan Köşebaşı misafirleri, restoranların modern sunum ve iç mimari yaklaşımıyla kebabı şehirdeki konfor ile deneyimliyorlar.
 

 
Menüde mevsimselliğin yansımasını görmek her dönem mümkün. Ayva ve kabak tatlısını mevsiminde sunan Köşebaşı’nda farklı mevsimlere özel kebaplar da yemek mümkün oluyor. Kebap kültürünün olmazsa olmaz eşlikçisi mezenin yerelini ve en lezzetlisini sunan Köşebaşı’nda üzümlü ıspanak mezesinin tadına da mutlaka bakmalısınız.
 
Tarsus kebabından beytiye, patlıcanlı kebaptan şaşlığa, Ali Nazik’ten küşlemeye tüm klasikleri geleneksel tadı ve modern sunumları ile deneyimleyeceğiniz Köşebaşı’nda menünün en yenisi ise dilerseniz Köşebaşı Kebap’ın dilerseniz çöp şişin közlenmiş patlıcan, domates ve biberle buluştuğu Çukurova.
 
Sürdürülebilir ve sorumlu et üretimi için yerel aile çiftliklerinden ürünlerini tedarik eden Köşebaşı, coğrafi işaretli Kıvırcık Kuzu’ya menüsünde yer vererek yerel değerlerin korunması için çalışıyor.

 

 
Geçtiğimiz senelerde Yalıkavak Marina’da misafirlerini ağırlayan Köşebaşı 1 Haziran’da Türkbükü’ndeki şubesini hizmete açtı. Türkbükü sahilinde gündüz Hola Beach olarak hizmet veren iskele akşamları Köşebaşı olarak hizmet veriyor. Köşebaşı, her akşam muhteşem günbatımı manzarası ile klasikleşmiş menüsüne eklediği özel spesiyaller ve geniş kokteyl menüsüyle Türkbükü’nde misafirlerini ağırlıyor.
 
Köşebaşı lezzetlerini Levent, Bağdat Caddesi, Galleria, Akbatı, Ataşehir, Beylikdüzü, Basın Ekspres, Bursa, Türkbükü şubelerinde deneyimleyebileceğiniz gibi şubelerin paket servis hizmetinden de yararlanabilirsiniz. Köşebaşı’na dair daha fazla bilgi edinmek için www.kosebasi.com web sitesini ziyaret edebilir veya Instagram’daki @kosebasi_tr hesabını takip edebilirsiniz.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI