Ana SayfaModaKehinde Wiley Puma`ya özel

Kehinde Wiley Puma`ya özel

Sanat dünyasının gözde isimlerinden olan Kehinde Wiley ile dikkat çekici bir işbirliği yapan PUMA, sanatçıyla birlikte ürettiği Afrika Lifestyle Koleksiyonu ile 2010 yaz sezonuna -2010 Afrika Dünya Kupası’na gönderme yaparak- yeni ve renkli bir soluk getiriyor. Afrika ruhunu günümüz sanatı ile buluşturan Kehinde Wiley, PUMA için yaptığı tasarımlarda, imzası haline gelen grafik öğelerle renklendirdiği arka planları, PUMA tarzı ile harmanlıyor.

Puma ve Kehinde Pieced işbirliği

Özgür giyinmeyi sevenler için tasarlanan Kehinde Pieced Top, bol kesim tarzı ile Afrika’nın canlı renklerini birleştiriyor. Renk blokları ve orijinal grafikleri Kehinde Wiley tarafından tasarlanan t-shirt, Afrika’nın modern sanat kültürünün romantik bir yorumu. Model, farklı renklerdeki kumaş parçalarının kombinasyonu ile Afrika’nın zengin mirasını bilenlere anlamlı ve görsel bir mesaj veriyor.

Ünlü ressam Kehinde Wiley tarafından tasarlanan Kehinde Small Hobo çanta ile bu sezon, sanatsal yönünüzü gösterin. Hobo moda ve kültürü bir arada sunarken her türlü kombinasyona da rahatlıkla uyum sağlıyor. Yumuşaklığı, koton astarı, çapraz omuz askısı, fermuarlarındaki boncuk detayları ile eğlenceli, dikkat çekici ve renkli bir tasarım.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI