Ana SayfaMagazinKemal Doğulu Hastaneye Kaldırıldı

Kemal Doğulu Hastaneye Kaldırıldı

Evde yalnız olduğu için uzun süre kan kaybeden modacı ev sahibi tarafından yaklaşık 90 dakika sonra bulundu. Ünlü modacının yakın arkadaşı Çağla Şikel, "Korkulacak bir durum yok. Yoğun bakımda müşaade altında tutuluyor. Evde yalnız olduğu için 1.5 saat sonra bulunmuş." dedi.

Evinden çıkarken merdivenlerden düşen Kemal Doğulu, ev sahibi tarafından saatler sonra kanlar içinde yerde bulunduğunda baygındı. Hemen ambulansla Taksim Acıbadem Hastanesi`ne kaldırılan Kemal Doğulu yoğun bakıma alındı.

Haberi alan Doğulu`nun yakın dostları Çağla Şikel, Hande Yener, Hakan Akkaya ve Öykü Serter hastaneye geldi. Kemal Doğulu`nun sağlık durumu hakkında hastane yetkilileri gizlilik nedeniyle bilgi vermedi. 

Çağla Şikel, ünlü modacının sağlık durumu hakkında Instagram hesabından açıklama yaptı ve Kemal Doğulu`nun hayati tehlikesinin olmadığını söyleyerek şunları yazdı; "Kemailimiz gayet iyi hayati tehlikesi yok sadece müşahede altında. Rabbim şifa versin yanındayız kuzum."

Doğulu`yla ilgili bir diğer açıklamayıda Twitter hesabından Armağan Çağlayan yaptı. Ünlü gazeteci;  "Omuriliği hasar görmüş olabilirmiş. Düştüğünde bulunana kadar çok kan kaybetmiş." diye yazdı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI