Ana SayfaSağlıkKendimizi İyi Hissetmek için Koşuyoruz

Kendimizi İyi Hissetmek için Koşuyoruz

Kampanya sporla kendilerinin daha iyi bir versiyonuna ulaşan, kişisel dönüşüm yaşayan isimlerin hikayelerine de odaklanıyor. adidas, koşucuları “Hız” kelimesine performanstan ziyade, kendini iyileştirme hissi barındıran bir anlam katmaya ve herkesin kendi “Daha Hızlı”sını bulmaya davet ediyor.
Kampanyayla birlikte Lightstrike ve Boost teknolojilerine sahip yepyeni SL20 ve adidas Ultraboost 20’nin en son versiyonu lanse ediliyor.

adidas Running dünya çapındaki koşucuların ilham veren kendini iyileştirme hikayelerine ışık tutan en son kampanyası _Daha Hızlı ile koşucuları “Hız” kelimesinin anlamını yeniden tanımlamaya davet ediyor.  Kampanyayı dünya çapında 6000 koşucunun fikirlerini aldığı yeni bir trend araştırmasıyla da destekleyen adidas’ın bu çalışmasında koşucuların üçte ikisinin (%87) kişisel iyileştirmeye ve dönüşüme odaklanarak koştuklarını ifade ederlerken, sadece %19’u daha hızlı olmak için koştuklarını belirtiyorlar. Kampanya koşmanın olumlu etkilerini keşfetmek için daha fazla insana ilham vermek amacıyla bu hızla büyüyen küresel hareketi koşu içine dahil ediliyor.

Koşu kişisel iyileşmeyi sağlıyor
Koşmanın dönüştürücü gücünün uzun zamandır farkında olan adidas, herkesi bu gücü keşfetmeye davet ediyor. adidas herkesin koşu hikayesini dinlemek amacıyla altı farklı şehirden 6000 koşucuyla yapılan küresel bir çalışmaya imza attı. Bu çalışma koşunun artık sadece “en hızlı” kavramıyla alakası olmadığını ortaya koyuyor. Ankete katılan koşucuların %87’si artık kişisel dönüşüm ve iyileştirmeye odaklanarak koştuklarını belirtiyorlar. Çalışmadan elde edilen diğer önemli bulgular ise dikkat çekici.

Gürültüden Daha Hızlı – Katılımcıların %60’ı düzenli koşunun zihinsel sağlık faydaları sağladığını, %47’si modern hayatın günlük stresinden kurtulmalarını sağladığını, %68’i de telefonlarından uzak kaldıkları tek zaman olduğunu kabul ediyor.

Bahanelerden Daha Hızlı – Koşucuların %18’İ koşudan sonra daha canlı hissederken %14’ü koşunun kendilerine bir gurur hissi verdiğini ifade ediyor, %32’si de koşudan hemen sonra güvenlerinin arttığını itiraf ediyor.

Yalnız’dan Daha Hızlı – Koşunun sosyal yönü de çalışmanın bir parçası olarak ortaya çıkıyor. Ankete katılanların %34’ü koşu esnasında ileride arkadaşları olacak kişilerle, hatta %20’si müstakbel partnerleriyle tanıştıklarını itiraf ederken, bu da bu aktivitenin daha beklenmedik sosyal faydalarını gösteriyor.

Beklenenden Daha Hızlı – Koşunun olumlu yansımaları bu çalışmanın bir parçası olarak ortaya çıkıyor. Katılımcılar koşu sonrası “yüksek”lerini sonunda erteledikleri bir şeyi başarmak da dahil olmak üzere başarılarla bağlantı kurdular (%34), yaratıcı yeteneklerini ve en iyi fikirlerini buldular (%30) ve hatta birine çıkma teklif etme cesareti üzerine çalıştılar (%17).

_Daha Hızlı’nın farklı kavramlara meydan okuyan yüzleri

adidas Running “Hızlı” kelimesini bunu aslen deneyimleyen kişiye özel bir duygu olarak yeniden anlamlandırarak bu amaçla Noah Lyles ve Mo Salah’ın yanı sıra 136 kg’lık koşucusu Martinus Evans, karaciğer nakli atlatan Ellie Lacey ve maraton efsanesi Kathrine Switzer’in de dahil olduğu küresel koşu topluluğundaki bir dizi güç verici hikayeye de ışık tutuyor. Neden Koşuyoruz (Why We Run) araştırmasının bulguları doğrultusunda adidas, kendi kişisel iyileştirme hikayelerini paylaşıp başkalarına da ilham olmaları amacıyla gerçek hayattaki koşucuları _Daha Hızlı kampanyasının yıldızları olmaya davet etti.

Kendi doktorunun olumsuz vücut yorumlarını ve kahkahasını motivasyonel bir araca dönüştüren bir mesafe koşucusu olan Martinus Evans’dan, en hızlı olan için bile “Hız”ın kişisel bir his olduğunu kanıtlayan şu anki 200m Erkekler Dünya Şampiyonu Noah Lyles’e uzanan birçok ilham verici koşucuyu kahramanlaştırıyor.

Efsanevi kadınlar maratonu koşucusu Kathrine Switzer’in yanı sıra büyük beden mankeni Chinae Alexander’ın ve karaciğer nakli atlatan Dünya Şampiyonu koşucu Ellie Lacey’in ilham verici önyargı ve güçlüklerin üstesinden gelme hikayeleri de kampanyanın bir parçası olarak öne çıkanlar arasında.  Switzer 1967 yılında Boston Maratonu’na katılan numaralı ilk kadın koşucu oldu ve tartışmalı olarak erkek katılımcılar tarafından parkurun dışına itildi ancak Switzer savaşıp yarışı tamamladı.

Kampanyanın bir parçası olarak adidas koşucuların kişisel “Hız” hislerini elde edebilmeleri için yeni performans ayakkabıları hazırladı.  Zorlu hareketler ve dayanıklılık için son teknoloji Lightstrike orta tabana sahip yeni hafif tasarımlı SL20’den her adımda maksimum enerji dönüşü sağlayan UB20’ye ve hatta eşsiz tasarımlı ve ultra destekleyici 3D baskılı orta tabanıyla yeni 4D1.0 ile adidas’ta her tarz koşucu için bir seçenek yer alıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI