Ana SayfaGüzellikKendini Seven Ve İnananlara, Yeni Yıla Yakışan Bir Hediye: Guess Bella Vita

Kendini Seven Ve İnananlara, Yeni Yıla Yakışan Bir Hediye: Guess Bella Vita

GUESS Bella Vita, GUESS kadınının kişiliğindeki cazibeyi taçlandırıyor. Bu meyvemsi ve çiçeksi koku, lezzetli İtalyan limonu, sulu kuş üzümü ve tatlı siyah kirazların hem eğlenceli hem de canlı tonlarıyla açılıyor. Yeni parfum yasemin, sümbül ve vanilya orkidesinden oluşan kadifemsi beyaz çiçekli bir kalp ile ifade ediliyor. Amber, tonka fasulyesi, pralin ve yumuşak misklerin sıcak karışımı, tatlı ve unutulmaz bir iz oluşturuyor.

Christine Hassan ve Valerie Garnuch-Mentzel’in Drom parfümeri ekibi, «Bu koku, benzersiz hikayesini korkusuzca sahiplenen kadın için» diyor. «GUESS Bella Vita’yı, kendini seven ve inanan tüm kadınlara bir hediye olarak sunduk.»

GUESS Bella Vita ambalaj tasarımı, markanın zamansız moda mirasından ilham alıyor. Şişe ve kutu, ortalarında ikonik GUESS şakayık madalyonunu taşıyor. Şeffaf cam, kokunun sıcak ve zengin rengini ortaya çıkarırken, zengin altın kapak şişeye değerli bir ayrıntı katıyor.

 

GUESS Bella Vita for Women           

Eau de Parfum 50ml- 925 TL

Eau de Parfum 100ml – 1275 TL

 

GUESS ?, Inc.’in Kreatif Direktörü Paul Marciano’nun yönettiği ve fotoğrafçı Tatiana Gerusova’nın objektifinden çekilen fotoğraf, model Julia Logacheva’yı çekici bir anında yakalıyor. GUESS Bella Vita şişesinin zengin altın tonlarına siyah beyaz bir atmosferle kontrast yaratan Julia, GUESS Bella Vita’nın, teninde kalan tonlarının tadını çıkarırken ilginin odağı oluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI