Ana SayfaYaşamKendinizi Sabote Mi Ediyorsunuz?

Kendinizi Sabote Mi Ediyorsunuz?

Her şeyi erteliyor musunuz?

Görevlerinizi, sorumluluklarınızı hatta bazen duygularınızı ertelemeye meyilliyseniz bunun doğru olmadığını bilmelisiniz. Ertelemek ufak bir sorumluluğu çok daha büyük bir külfet haline getirebilir. Ertelemek bir işle başa çıkma stresini ötelemekten başka bir şey değil. Bu yüzden en iyisi sorumluluklarınızla yüzleşin ve yapabileceğinize inanın!

Yeni fırsatları değerlendirmede başarısız mısınız?

Konforlu alanınızdan çıkmadan sadece belirli bir çerçevede durarak ilerlemeniz mümkün değil. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Yeni şeyler denemeye, fırsatları görmeye açık olun. Başaramazsanız dahi olduğunuz hale döneceksiniz. O zaman ne kaybedersiniz ki?

Korku ve endişenin hapsine kolay mı giriyorsunuz?

Korku ve endişe belli ölçüde olduğu sürece ilerlemeniz için motive edicidir. Ancak belirttiğimiz gibi; belli ölçüde! Endişelerinizin hakimiyetine çok kolay giriyorsanız ve bu durum artık sizi olumsuz etkiliyorsa müdahale etmenizde fayda var.

Tüm bunlar kendinizi sabote ettiğinizin birer göstergesi. Unutmayın ki başarıya ve isteklerinize ulaşırken en büyük motivasyon da en yıkıcı heves kaçıran da sizsiniz. Hangisi olmak istediğinize karar verin!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI