Ana SayfaYaşamKendinizin İkonu Olun

Kendinizin İkonu Olun

AIKON saat modelinin kasası ve bileziğinde iddialı, keskin ve güçlü çizgiler yer alırken, en küçük detaylarına bile hakim olan usta işçilik, markanın tasarım uzmanlığını kanıtlar nitelikte. Maurice Lacroix, AIKON koleksiyonu ile stil sahibi saat tutkunlarının hem günümüzde hem de gelecekte tutkuyla sahip olmak isteyecekleri modeller sunuyor. Kahverengi deri kayışı ve çelik kasası ile günlük stilin tamamlayıcı bir unsuru olmaya aday…
 
Kadın olmak için daha iyi bir zaman olmamıştı…


Maurice Lacroix, Eliros Date Ladies modeli ile değer verilen lüksü kadınlara sunuyor. Maurice Lacroix, şık ve klasik Eliros koleksiyonuna bir yenisini ekliyor. 30 mm çapındaki çelik kasası ve füme kadranıyla Eliros Date Ladies, gücün ve zarafetin simgelerini taşıyor.

 
Şimdi senin zamanın!
 
Roma rakamları ve zarif indeksleri ile 4N silver kaplamalı çelik kasası, 50 m.lik su basıncına dayanıklılığı ile zamansızlığı kadınların stiline taşıyor. Maurice Lacroix logosu ve dahiyane kolay kayış değiştirme sistemi ile tasarlanan mükemmel Eliros Date Ladies, kahverengi dana derisi kayışı ile göz alıcı bir bütünlük sunuyor. Yansıtmaz özellikli safir kristal camı ve 50 metre’ ye kadar suya dayanıklılığı ile Eliros Date Ladies, saat 3 yönündeki takvim göstergesi ile de zaman ve lüksü bir arada sunuyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI