Ana SayfaModaKenneth Cole Akmerkez`de

Kenneth Cole Akmerkez`de

Kenneth Cole Productions Inc. (NYSE:KCP) ve Park Bravo Group, İstanbul’daki Kenneth Cole New York mağazasının resmi açılışını yaptı. İstanbul’un renkli semtlerinden Etiler’de, Akmerkez Alışveriş Merkezi 1. Kat’ta konumlanan 232 metrekare alana sahip butik mağaza, Kenneth Cole New York markasının metropolitan yaşam tarzını sunmak üzere tasarlandı.

Nişantaşı City’s Alışveriş Merkezi’nden sonra, Akmerkez’de açılan ve yaşam tarzı konsept mağazası olarak tasarlanan bu yeni mağazada, erkek ve kadın hazır giyim, ayakkabı, aksesuar, saat, takı, çanta, evrak çantası ve ufak deri ürünler dahil tüm Kenneth Cole New York ürün kategorileri satışa sunuluyor. 

Türkiye mağazasının mimari tasarımında, Amerika`da son zamanlarda açılan en başarılı mağazaların mimari modeli izlendi. Alışveriş deneyimi, müşteriye mağazada dolaşırken keşfetme duygusu tattıran farklı ürün odaları ile düzenlendi. Abanoz zemin, gri tonlardaki duvarlar, gümüş metal ve beyaz boyalı ahşabın kombine edildiği özel mobilyalar, hem modern hem de rahat bir his veriyor. Ürünleri ve vitrin mankenlerini öne çıkaran ışıklandırılmış yaşam tarzı betimlemesi, tüm mekanda uygulanmış.

Park Bravo Group Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Özçoban, “Park Bravo olarak Kenneth Cole New York’u Türkiye’de ilk kez sunmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz. Kenneth Cole New York; dünya çapında şık, yaratıcı, kendine güvenen ve etrafındaki toplulukla bağlantılı metropolitan erkeğini ve kadınını cezbeden ikonik bir Amerikan markası olarak biliniyor,” dedi.  

Kenneth Cole Productions Inc., Kenneth Cole New York, Kenneth Cole Reaction, Unlisted ve Le Tigre markaları ile çok çeşitli ayakkabı, çanta, aksesuar ve giyim eşyalarının yanı sıra Gentle Souls markası ile ayakkabı tasarlar, üretiyor ve pazarlıyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI