Ana SayfaYaşamKentsel Dönüşüm Tualde

Kentsel Dönüşüm Tualde

Ressam Doç. Dr.  Reyhan Uludağ’da “Kentsel dönüşüm” temalı eserleriyle sergide yer alacak. Eserlerinde konsept olarak kentsel dönüşüm” konusunu ele alan Reyhan Uludağ, fuarda İstanbul’un eski ve yeni siluetlerinin de bulunduğu eserlerini sergiliyor.
 
Fransa’nın başkenti Paris’te Carousel De Lourde Uluslararası Plastik Sanatlar Etkinliği’nde altın madalya kazanan İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Reyhan Uludağ, Yağlı boya, akrilik boya, karışık teknik gibi tuval üzerine yapmış olduğu resimlerin yanında farklı bir tarz yakalayarak tuval üzerine metal ya da beton efekti gibi tekniklerle sıra dışı çalışmalara imza atıyor. Aynı zamanda üç boyutlu ahşap ve pleksiglas çalışmalarını da sanatseverlerle buluşturacak olan Uludağ, fuarda yaklaşık 15 yeni eserini sergiliyor.
 
Sanat severler, 4, 5,6, 7 Kasım 2021 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yer alan İstanbul Sanat ve Antika Fuarı’nda, Galeri Apollon, i9 No’lu stantta Reyhan Uludağ’ın sıra dışı esrelerini bulabilir.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
Reyhan Uludağ:                                         
2004 yılında Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitim Fakültesi Resim Bölümü’nden mezun oldu ve aynı yıl Mimar Sinan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Resim Ana Sanat Dalı’nda yüksek lisans öğrenimine başladı. Yüksek lisans eğitimi sırasında bir yıl İngiltere’de dil eğitimi ve sanat eğitimi aldı. Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi’nde 2011 yılında başladığı Sanatta Yeterlik eğitimini 2014 yılında tamamlayarak doktor unvanını almaya hak kazandı.
2016 Yılında Fransa’nın başkenti Paris’te (SNBA) SOCİETE NATİONALE DES BEAUX-ARTS, Güzel Sanatlar Sergisi, Carousel du Louvre Salon le Notre Altın Madalya ödülüne layık görüldü, 2003 yılında Talens Resim Yarışmasında suluboya dalında ve Eskişehir Rotary Kulübü Resim Yarışması’nda özgün baskı dalında ödül aldı. 2004 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nin düzenlemiş olduğu resim yarışmasında da eseri ödüle değer bulundu.
Yurt içinde 12, yurt dışında 1 kişisel sergi açtı. Yurt dışında 4 karma sergiye katıldı. Uluslararası ve ulusal 70’e yakın karma ve jürili sergide yer aldı. Workshop, bienal, sempozyum ve kongrelere katıldı. Şu anda İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi’nde Doçent unvanlıyla eğitimci ve İstanbul Kültür Üniversitesi Güzel Sanatlar Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde yönetim kurulu üyesidir.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI