Ana SayfaGüzellikKerstin Florian Richmond Nua`da

Kerstin Florian Richmond Nua`da

Türkiye’nin ilk ve tek destinasyon Spa oteli olan Richmond Nua,  “New Beauty Award” ödüllü İsveç güzellik ve bakım markası Kerstin Florian’ı Türkiye’ye getirdi.

Dünyanın sayılı Spa merkezlerinde kullanılan Kerstin Florian markalı ürünlerin en önemli özellikleri organik ve doğal olmaları. Türkiye’ de ilk defa Richmond Nua’da satışa sunulan Kerstin Florian’ın oldukça geniş bir ürün yelpazesi var.

Türkiye lansmanı için gelen Grup Başkan Yardımcısı Charlene Florian bu ortaklık hakkında; “Her iki marka da birbirine mükemmel uyuyor. Aynı değer ve felsefeyi paylaşıyoruz. Yüksek kalitede iyi yaşam, dört temel yaşam ilkemiz olan doğru beslenme, düzenli egzersiz, içsel huzur, yüz ve vücut bakımına dayanıyor. Richmond International Yönetim Kurulu Başkanı Belgin Aksoy’un markamız ile ilgilendiğini duyunca, kendisi ve ekibiyle çalışma fırsatı yakalamak bizim için de çok mutluluk verici oldu.” dedi. Richmond International Yönetim Kurulu Başkanı Belgin Aksoy “Richmond Nua olarak Wellness ve Spa alanında dünya trendlerini takip ediyoruz ve misafirlerimize dünyanın sayılı merkezlerinde kullanılan hizmet ve ürünleri sunmayı tercih ediyoruz. Kerstin Florian markası ile buluşmamız aynı bakış açısı doğrultusunda aynı hedefe doğru ilerleyişimizi gördüğümüzde şekillendi. Böylece her iki taraf için de çok memnuniyet verici bir işbirliği başlamış oldu.” dedi.

Biz de Trendus olarak Kerstin Florian ürünleriyle herkesten önce  Richmond Nua’da tanıştık. Kişiye özel cilt bakım deneyimi sizi hem rahatlatıyor hem de cildinize bebeksi bir yumuşaklık kazandırıyor. Dekolte bölgenize yapılan masajla rahatlama saç diplerinizde ayak parmaklarınıza kadar tüm vücudunuza yayılıyor. Bir saate yakın süren temel cilt bakımında cildinizi hem arındıran hem de besleyen pek çok farklı ürün kullanılıyor. Buzlarla yapılan masajlar ise tüm yorgunluğunuzu alarak cildin daha fresh görünmesini sağlıyor. Bakımda kullanılan krem ve yağların cilde nüfuz etmesini sağlayan sıcak havlular ise sizi stresten tamamen uzaklaştırıyor.

Richmond Nua’da dinlenmeyi bir sağlık ve huzur ritüeline dönüştürmek isteyenler için özel menüler, Spa programları ve Kerstin Florian’ın tedavi edici yüz ve vücut bakım serileri ile tanışmak için pek çok farklı program var.

Bu sonbaharda bir kaç gününüzü mutlaka Ricmond Nua için ayırın ve Kerstin Florian`ın eşsiz ürünlerini Richmond Nua aracılığıyla deneyin. Ayrıca Ricmond Nua`nın harika masajlarıyla kendinizi şımartmanızı da şiddetle tavsiye ediyoruz. 

Not: Kerstin Florian markalı ürünler Türkiye’de sadece Richmond Nua Wellness Spa’da satılıyor. Ürün satışı otel bünyesindeki Nua Shop’dan yapılacağı gibi aynı zamanda telefon ile sipariş verilerek istenilen adrese gönderilebilecek. Ürünlerin fiyatları ise 100 ila 500TL arasında değişiyor. 

Fotogaleriye tıklayarak Kerstin Florian`ın ürün çeşitlerine göz atabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI