Ana SayfaMagazinKevin Spacey’den Çok Konuşulan Video

Kevin Spacey’den Çok Konuşulan Video

İddialardan bu yana sosyal medya hesabından paylaşım yapmayan Kevin Spacey; House of Cards dizisinde canlandırdığı ikonik Frank Underwood karakterine bürünerek tüm iddiaları yalanladı. 

Spacey’nin mutfakta çektiği videoda, “Yapmadığımı bilmene rağmen bana güveniyordun. Kim ne derse desin, bu burada bitmedi. Ayrıca ne istediğinizi biliyorum. Beni geri istiyorsunuz. Tabii ki, bazıları her şeye inanıyor ve her şeyi itiraf etmemi duymak için büyük bir beklentiye girdiler. Sadece her şeyin doğru olduğunu söylediğimi duymak için ölüyorlar. Hak ettiğimi almamı istiyor. Bu kolay olmaz mıydı? Her şey bu kadar basit olsaydı… ama hem sen hem de ben o kadar basit olmadığını biliyoruz. Ne politikada, ne de hayatta… ama kanıt olmadan en kötüsüne inanmazsın. Bilmeden yargılamak için acele edemezsin gerçekleri; doğru mu, yoksa onlar zaten var mı? Hayır, sen, sen… bundan daha zekisin. Kim ne derse desin, bu burada bitmedi. Ayrıca ne istediğinizi biliyorum. Beni geri istiyorsunuz” ifadelerini kullandı. 

Spacey’nin bu videosu 1 günde 5 milyon kez izlendi. Aynı zamanda davası devam eden Spacey’nin aklanacağı ve Frank Underwood olarak House of Cards‘a geri döneceği de konuşulanlar arasında. 

İşte “Let Me Be Frank” videosu…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI