Ana SayfaAnne ve ÇocukKidztival Çocuk Festivali Başlıyor

Kidztival Çocuk Festivali Başlıyor

Tüm dünyada kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda; Mall of İstanbul düzenlenecek Kidztival Çocuk Festivali çocuklara unutulmaz bir eğlence yaşatacak. 22, 23 ve 24 Nisan tarihlerinde birbirinden keyifli eğitici ve eğlenceli etkinlikleri Kidztival Festivali’nde çocuklar için sunulacak.

Pop Sanat akımının öncü isimlerinden Andy Warhol esintili eğitim ve eğlence dolu sanat atölyeleri düzenlenecek. Sanat Atölyesi’nde çocuklara Andy Warhol ve pop sanatı hakkında bilgiler verilecek. Bu akımdan ilham alan çocuklar kendilerine ait tasarımlara imza atacak. Atölye, 22 ve 24 Nisan tarihlerinde G katı Çınar Meydanı’nda saat 15.00-18.00 arası kurulacak.

22 Nisan Cuma ve 24 Nisan Pazartesi günlerinde profesyonel sirk sanatçıları eşliğinde Tea Party Sirk Korteji AVM içerisinde gösteriler düzenleyecek. Dünyanın pek çok yerinde performans sergileyen sirk sanatçılarının kortejinde bando, tahta bacak, jonglörler, pandomim sanatçıları, kostümlü dansçılar ve daha pek çok rengarenk karakter yer alıyor.

EĞLENCELİ PARTİLER
4-8 yaş arası çocukların kendi kostümleriyle katılacağı Kostüm Partisi düzenlenecek. Girişte ücretsiz kayıt yaptırarak isteyen tüm çocukların dahil olacağı eğlence, önce fotoğraf çekim alanıyla başlıyor. Eğlence saat 16.30’da tüm çocukların katılımıyla kortej yürüyüşü, sonra müzikli sahne şovu Taşkafa Show ve minik bir çocuk defilesi ile devam edecek. Hediye edilen kredi limitli MOİPARK kartları ile oyun ünitelerinden puan toplayan çocukları günün sonunda sürpriz hediyeler bekliyor. En çok puan toplayan 3 kız 3 erkek toplam 6 çocuk akülü araba, bisiklet ve pek çok farklı hediyenin sahibi olacak. Tamamen ücretsiz etkinlik 18.00’de son bulacağı için son kayıtlar saat 17.00’de alınacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI