Ana SayfaGüzellikKiehl&#8217s den argan yağlı saç serisi

Kiehl&#8217s den argan yağlı saç serisi

Argan yağı saç tellerine hızla geçer bu nedenle saçta inanılmaz etkili. Saç telinin doğal yapısında buluna oleik asit ve temel yağ asitleri açısından son derece zengin.

Seramid, temel yağ asitleri, protein ve sterol kaybı olduğunda saç telleri zedeleniyor. Bunun sonucunda yumuşaklığını kaybediyor. Bunun sonucunda neme karşı duyarlı oluyor ve elektrikleniyor. Argan yağı saç kütiküllerine geçer ve ışıltılı, yumuşak ve sağlıklı saçlar yaratıyor.
Formülde bulunan susam yağı ise doğal UV koruyucusu. Saçı güneşin yıpratıcı etkilerinden koruyor. Kakao yağı ise doğal bir antioksidan yağ. Saçı yoğun olarak nemlendiriyor ve saça form kazandırıyor.
Kiehl’s kimyagerleri sert, şekil almayan, elektriklenen saçlara karşı ilk kez silikon içermeyen bir formül geliştirdi. Doğal yağlar içeren bu bakım yumuşak ve aynı zamanda güçlü etkili ve silikon içeren bakımlara karşı iyi bir alternatif.
Faslı kadınlar tarafından yüzyıllardır kullanılan argan yağı, cildi ve saçları yoğun olarak besleme özelliğiyle bilinmekte. Koleksiyondaki ürünler saçın üzerinde neme ve elektriklenmeye karşı koruyucu bir film oluştururken zengin bir besleme ve yumuşatma sunuyor. Seride şampuan, saç kremi ve yoğun bakım maskesi bulunmakta.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI