Ana SayfaGüzellikKiehl&#8217s Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 PA+++

Kiehl&#8217s Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 PA+++

Önde gelen dermatolojistler, cildin yaşlanmasının en büyük nedenlerinden olan UVA ve UVB ışınlarına karşı, güneş korumasının yıl boyunca her gün kullanılmasını tavsiye ediyorlar. Cildin yaşlanma belirtilerinin en önemli nedeni ultraviole ışınları. Özellikle UVA ışınları yaş ilerlemesine bağlı olarak ortaya çıkan yaşlanma belirtilerini arttırıp, oluşumunu hızlandırıyor. Cildin yaşlanmasının %90’a varan nedenleri cildin güneşe maruz kalmasından dolayı gerçekleşir. Cilt Kanseri Kuruluşu’na göre bu nedenler günlük düzenli güneş koruması kullanımı ile önlenebiliyor.

Müşterilerin güçlü UVA ve UVB ışınlarına karşı güneş koruması talebi üzerine Kiehl’s, gelişmiş etkili Dermatologist Solutions koleksiyonuna Ultra Light Daily UV Defense SPF50 PA+++ ürününü ekledi. Kiehl’s ürün portfolyosunun en yüksek korumalı güneş koruması olan bu ürünün yarı saydam, yağsız ve suya dayanıklı formülünü oluştururken uzun süreli koruma sağlamak için beş tane güneş fitresinden yararlanılmış.
Bu çift korumalı losyon, UVB ışınları yüzünden doğabilecek güneş yanıklarını engelliyor ve UVA ışınlarının doğurabileceği ciltteki hasarlardan ve erken yaşlanma belirtilerine karşı (kırışıklık görünümü, cilt tonu ve dokusu eşitsizliği, kolojen ve elastin yıkımı, hiperpigmentasyon lekeleri) koruma sağlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI