Ana SayfaGüzellikKIEHL`S + KOONS: Harikalar Diyarı

KIEHL`S + KOONS: Harikalar Diyarı

Kiehl’s, çocuklara yardım geleneğini sürdürerek, bu sene yardıma muhtaç çocuklar için dünyaca ünlü çağdaş sanatçı Jeff Koons’la birleşti.

Çocuklara daha güvenli ve sürdürülebilir bir çevre yaratmayı amaçlayan bu proje, aynı zamanda toplumu bilinçlendirmeyi ve gerekli fonları sağlamayı hedefliyor. Bu yılbaşı, Jeff KOONS’un laleleri Kiehl’sin ikonik Cremede Corps serisini süslüyor. Bu serinin %100 geliri Koons Aile Enstitüsü (Koons Family Institute)’ne bağışlanacak.
Seride yer alan her bir ürün, dünya genelinde bu yılbaşı sezonu Kiehl’s mağazalarında satışa çıkacak. Ürünlerin ambalajlarını Jeff KOONS’un 1995-98 senelerinde yarattığı ünlü laleler yer almakta.
Limited Edition Creme de Corps
 
Bu çok kuru hatta nemsizlikten kurumuş ciltler için besleyici yüksek kalitede vücut nemlendiricisi; doğal yumuşatıcı, nemlendirici ve antioksidan içeriklerle yapılmış. Yıllardır müşterilerin favorisi olan Creme de Corps formülü, Sheayağı, tatlı badem yağı, kayısı çekirdeği yağı, susam tohumu yağı, avocado yağı ve antioksidan özellikli beta karotenden elde edilmiş.
Ayrıca unutmadan eklemem gereken bir nokta daha var: Orijinal Creme de Corps’dan ilham edinerek yaratılan, bu lüks tereyağ gibi çırpılmış vücut nemlendiricisi, 24 saate kadar nem sağlıyor

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI