Ana SayfaGüzellikKiehl`s Clearly Corrective Dark Spot Solution

Kiehl`s Clearly Corrective Dark Spot Solution

Kiehl’s, kadınların yüzde 71’inin endişeli olduğu koyu lekelere karşı Clearly Corrective Dark Spot Solution’ı geliştirdi. Kiehl’s’ın yeni formülü hızlı ve benzersiz bir etkinlikle ciltteki koyu lekeleri, sivilce izlerini ve renk tonu eşitsizliğini düzeltiyor. Yapılan araştırmalar CC Dark Spot Solution’ın 8 haftalık kullanımdan sonraysa tüm cilt tiplerinde koyu lekelerde yüzde 90 başarı sağladığını gösteriyor.

Kiehl’s Kimyageri, Araştırma ve Geliştirme Direktörü Dr. Angelike Galdi, araştırmaları sonucunda cilde aydınlık ve genç bir görünüm kazandırmak için Aktive Edilmiş C Vitamini’ni geliştirdiklerini belirtiyor. Dr. Angelike Galdi ‘Ciltteki koyu lekeleri önlemek için sadece hiperpigmentasyonu azaltmanın ve cilt yüzeyine çıkmasını engellemenin yeterli olmadığını gördük. Fazla üretilmiş melaninler arasındaki bağları koparmalı, kümeleşmesini engellemeli ve cilt yüzeyine çıkmasını durdurmalıydık. Geliştirdiğimiz buluşa kümeleşme karşıtı teknoloji adını veriyoruz ve Aktive Edilmiş C Vitamini’ni kullanıyoruz. İnanıyoruz ki bu buluş sonrası diğer tüm koyu leke karşıtı ürünlerin performansı sorgulanacaktır” diyor.

Nasıl Kullanmak Gerekiyor?

Cildinizi temizledikten ve tonikledikten sonra avucunuzun içine ürünü 3-4 damla damlatın. Formülü cildinize bastırarak uygulayın. Boyun, dekolte ve el üzerine de uygulayabilirsiniz. Gündüz üzerine mutlaka geniş UVA ve UVB filtreli bir koruma ürünü uygulanmasını tavsiye ediyoruz. Ürünün kesin sonuçlar 8. haftadan sonra gözükmektedir ve sürekli kullanılması tavsiye edilmektedir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI