Ana SayfaYaşamKiehl`s Kanatlarını Kullan Projesi

Kiehl`s Kanatlarını Kullan Projesi

Kiehl’s geçen sene olduğu gibi bu sene de Carole Hakko başkanlığındaki Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish Türkiye ile çalışıyor. Proje kapsamında sanat ve cemiyet hayatının birbirinden değerli ve alanlarında başarılı isimleri;  Ayşe Kucuroğlu, Alara Koçibey, Bennu Gerede, Bertan Berk ve Murat Tamgüç, Beyza Arslan, Engin Öztürk, Umut Eker, Ümit Ünal bir araya gelerek Kiehl’s in heyecan veren dünyasını yansıtan Kiehl’s uçaklarını tasarlıyor.

Tasarladıkları uçaklar ile Bennu Gerede’nin objektifinden fotoğraflanan ünlü isimler küçük bir parçalarının halen çocuk kaldığını hatırlatıyor.

Projenin son etabında çocukların dileklerinin hayat bulabilmesi için gerçekleştirilecek bağış gecesinde tasarım uçakların satışından ve 100 adet Kiehl’s Gece Bakım İksiri Midnight Recovery Concentrate’nin satışından elde edilecek gelir Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish Türkiye’ye bağışlanacak.
Ayrıca Kiehl’s mağazalarında “Kanatlarını Kullan” projesine destek olarak bir çocuğun daha dileğinin gerçekleştirilmesine katkıda bulunabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI