Ana SayfaYaşamKilimanjaro’dan Ev Partilerine Özel Müzik ve Lezzet Atölyesi

Kilimanjaro’dan Ev Partilerine Özel Müzik ve Lezzet Atölyesi

İlki 7 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek Songtail etkinliğinde katılımcılar, ev partilerinde veya arkadaş buluşmalarında herkesin hoşuna gidecek farklı müzik listeleri ve lezzetlerle ilgili ipuçlarına sahip olurken son zamanlarda herkesin ilgi odağı olan mobil DJ’likle ilgili bilgilere de erişebilecekler. “Songtail” tadım atölyesinde katılımcıların kendi evlerinde birebir hazırlayabileceği içecek reçetelerinin yanı sıra müzik türlerinin lezzetlerle uyuşmasıyla ilgili bilgiler de paylaşılacak.
 
DJ Aytun Çırkın’ın katılımcılara temel DJ’lik bilgilerini göstereceği atölye çalışmasında katılımcılar, dj kabinene geçip birebir uygulama fırsatı da yakalayacaklar. Atölye sırasında çalınacak, DJ Aytun Çırkın’ın Kilimanjaro için özel olarak hazırladığı listelere Kilimanjaro’nun Spotify hesabından da ulaşabilir. Spotify hesabı: Kilimanjaroist
 
Yılbaşını evinde arkadaşlarıyla eğlenerek geçirmek isteyenler için birçok yeni bilgi ve püf noktalarının yer aldığı “Songtail” tadım atölyesine katılmak isteyenler biletix üzerinden bilet alabilirler.
 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI