Ana SayfaModaKış Mevsiminde Hafif ve Stil Dolu Adımlar: Timberland Malynn

Kış Mevsiminde Hafif ve Stil Dolu Adımlar: Timberland Malynn

Yeni sezonun hit ürünü olarak piyasaya sunulan Timberland Malynn Earthkeepers® botlar gücünü günümüzün öne çıkan stilinden aldığı gibi, tüm Timberland ürünlerindeki gibi çevre dostu ve markanın DNA’sında yatan eko-inovatif tasarım felsefesiyle de dikkat çekiyor.
 
Timberland’ın tüm üretim tekniklerinde neredeyse tamamen organik, yenilenebilir veya geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılırken, Earthkeepers® Edition ürünleri ise buna ek olarak markanın en yüksek eko-inovasyonlarından bazılarını da yansıtıyor. Kullanılan malzemeler ve koleksiyondaki ürünlerin üretim şekilleriyle Timberland, yalnızca çevresel etkiyi en aza indirmekle kalmayıp, doğa üzerinde net bir olumlu etki yaratmaya ve doğadan aldığından daha fazlasını geri vermeye çabalıyor.
 
Bu yaklaşımın en belirgin ve stil sahibi temsilcilerinden Timberland Malynn  botlar bu sezon iki renk alternatifiyle karşımıza çıkıyor. Kahverengi modelini sarı detaylar tamamlarken diğer renk alternatifi olan siyaha ise kırmızı detaylar eşlik ediyor. 
                                      
Timberland Malynn kadın botlarının öne çıkan özellikleri arasında;

  1. Earthkeepers® eko-inovasyonun temsilcisi: Timberland’in 2030 vizyonunun temelinde yer alan  “rejeneratif tarım” vizyonuyla örtüşen sorumlu üretim tekniklerine sahip. Çevreye karşı sorumlu kaynaklardan temin edilen ve bu botun tasarımında kullanılan doğal kauçuk, yağmur ormanlarını tahrip etmeyen yöntemlerle üretildi. Timberland, sorumluluk ilkesiyle tedarik edilen bu kauçuklar sayesinde, yaban hayatının biyoçeşitliliğini ve yerli halkların haklarını korumaya yardımcı oluyor.
  2. Çevre dostu malzemeler: Su, enerji tüketimi ile atık yönetimi alanlarında çevresel süreçlere dikkat edilerek üretildi. Gümüş sertifikalı tabakhanelerden tedarik edilen Better Leather malzemeyle tasarlandı. Timberland’in patentli ürünü olan geri dönüştürülmüş plastik “ReBOTL” malzemesinden elde edilen kumaş astara sahip.
  3. Sağlamlığın ve konforun yeniden tasarlandığı bir stil: Su geçirmez özelliklere sahip bu model kalın tabanı, renkli tamamlayıcı detayları ile günümüz moda trendleriyle örtüşüyor. Hafif EVA orta taban ve bio-foam köpük iç taban sayesinde gün boyu rahatlık sunuyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI