Ana SayfaYaşamKışın keyfi `Noel Panayırı`yla Almanya`da yaşanıyor

Kışın keyfi `Noel Panayırı`yla Almanya`da yaşanıyor

SunExpress, kışın keyfini ve yeni yıl coşkusunu farklı bir şekilde yaşamak isteyenleri, Almanya’ya davet ediyor. Yüzyıllardır süren “Noel Panayırı”geleneği, başta Frankfurt, Berlin, Münih, Hamburg, Stuttgart, Düsseldorf ve Nürnberg olmak üzere, Almanya’nın pek çok şehrinde milyonlarca insanı bir araya getiriyor. SunExpress, 24 Aralık’a kadar devam edecek keyifli etkinliğe katılmak isteyenlere; İstanbul Sabiha Gökçen, Antalya, İzmir, Ankara ve Anadolu’daki 6 şehirden, Almanya’nın 12 şehrine, her şey dahil 49,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla uçuş imkanı sunuyor.

Yolcular biletlerini SunExpress’in www.sunexpress.com adresindeki internet sitesinden, 444 0 797 numaralı çağrı merkezinden ve yetkili acentelerden satın alabiliyor. Otel rezervasyonları ise uygun fiyatlarla, SunExpress’in internet sitesi üzerinden, bu konudaki iş ortağı HRS’nin sistemi vasıtasıyla gerçekleştirebiliyor.
Orijinal ismi “Christmas Market” olan Noel Panayırı’nın tarihi, 15. yüzyılın ortalarına kadar uzanıyor. Başlangıçta Avrupa’nın Almanca konuşulan bölgelerinde hayata geçirilen Noel Panayırı, bugün dünyanın birçok şehrinde milyonları buluşturuyor. Şehirlerin tarihi meydanlarında kurulan ve özellikle çocukların büyük ilgi gösterdiği Noel Panayırı’nda, el yapımı tahta süs eşyaları, yılbaşına özel şekerleme ve kurabiyeler, oyuncaklar, kitaplar, bol eğlence ve panayırın vazgeçilmezi sıcak şarap ziyaretçileri bekliyor

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI