Ana SayfaModaKışın Puslu Havasını D`Posh ile Dağıtın

Kışın Puslu Havasını D`Posh ile Dağıtın

İnce işçiliğin, modayla buluştuğu özel tasarım ürünlerini; modayı yakından takip eden kadınların beğenisine sunan D`Posh fark yaratmaya hazırlanıyor. D`Posh Sonbahar-Kış koleksiyonuyla fark yaratmak isteyen kadınların vazgeçilmeleri arasında yer almayı amaçlıyor.

Sonbahar-Kış koleksiyonunda dört mevsimin vazgeçilmezi olan şifon ve saten gömleklere geniş yer veren D`Posh renk skalasında klasik bej, siyah ve beyaz renklerinin yanısıra pembe tonları ve nar çiçeği gibi renklere de yer veriyor. Sezonun ön plana çıkan ürünü olan şifon ve saten gömlekleri; fırfır detaylar ve özel üretim simli düğmelerle tamamlayan D`Posh birbirinden farklı gömlek tasarımlarıyla sizleri karasız bırakacağa benziyor.
Bu sezon; iş hayatında ve günlük yaşantımızda kurtarıcımız olan gömleklerin yanı sıra maksi/mini etekler ve elbiselerle de ön plana çıkan D`Posh geniş bir renk yelpazesine sahip. Taba, siyah ve kırmızı renklerin yoğunlukla kullanıldığı koleksiyonda elbiseler ve etekler fermuar/fırfır detaylarıyla hareketlendiriliyor. 
Geçtiğimiz sezonun ön plana çıkan ürünlerinden olan pançolar D`Posh`un yetenekli tasarımcılarının ellerinde yeniden şekilleniyor. Puantiye detayını pançolarla buluşturan D`Posh ekibi bu konuda iddialarını ortaya koyuyor.
www.modaninmerkezi.com adlı internet sitesinde sizlere kendi tasarımcınız olmanın kapılarını açan D`Posh gömleğinizin yakasından ceplerine, renginden uzunluğuna kadar her detayı sizin ellerinize bırakıyor. Yarattığınız ve aldığınız ürünleri; özel kutularında, 1 gün içinde teslim olanağı sunan D`Posh kısa sürede vazgeçilmezleriniz arasında olmanın haklı gurunu yaşıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI