Ana SayfaMücevherKısmet By Milka, İBBSK Kadın Buz Hokeyi Takımı ile Buzları Kırıyor

Kısmet By Milka, İBBSK Kadın Buz Hokeyi Takımı ile Buzları Kırıyor

Kısmet By Milka Kurucusu Milka Karaağaçlı, kendi kimliklerini, hayallerini ortaya koyan herkesi desteklemek amacıyla, belirli önyargılara ve bireyleri kalıpların içine hapsetmeye karşı duruş sergileyen, kadınlara dair beklentileri, gelecek nesiller ve toplum için, İBBSK Kadın Buz Hokeyi Takımı sponsorluğuna #buzlarıkıralım mesajıyla başlıyor.
 
Özgür, ne istediğini bilen, kendini tanıyan ve kendine güvenen kadınlar ve gelecek nesiller için, toplumun tüm yargılarını ve dayattıklarını ters yüz eden bir oluşum olarak Kadın Buz Hokeyi takımını desteklemeyi seçen Karaağaçlı, takımın gelişmesi, duyulması ve daha çok kız çocuğunu bu yolda yüreklendirmek amacıyla çıktıkları yolda heyecanını dile getirdi:
 
Bu spor özelinde kadınlar üstündeki ön yargıyı kırıp buzları eritmeye karar verdik.  Ben de, çoğu kadın gibi önyargı denizinden geçtim. Bu nedenle kendi yolunu bulmak, kendi irade ve hayallerini ortaya koymak adına savaşan, toplumun öngördüğü gibi değil kendi hayallerine koşan kadınlarla gurur duyuyorum. İBBSK Kadın Buz Hokeyi Takımıyla tanıştığımda da bu duyguları hissettim. Evet Türkiye’de Kadın Buz Hokeyi var. Birçok seye meydan okumuş, kendi yollarını yaratan olağanüstü genç kadınlar...
 
Buna benzer cesur genç kadınlar sayesinde toplumun, insanın önyargılarını kıracağımıza ve eşit, güvenli, huzurlu bir düzene kavuşacağımıza inanıyorum.
Adil bir gelecekle aramızdaki buzlar böyle böyle kırılacak.

#buzlarıkıralım
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI