Ana SayfaMücevherKısmet by Milka’dan Benzersizliğe Övgü

Kısmet by Milka’dan Benzersizliğe Övgü

Tasarım çizgisiyle modern dünyanın alışılagelmiş trendlerine meydan okuyan Kısmet By Milka MONSTERS Koleksiyonu’nun usta işçilikle tasarlanan her özel parçası, insanın iç dünyasındaki farklılıklara odaklanıyor. Soyut geometrik çizgilerin değerli taşlarla olan birlikteliğiyle hayat bulan MONSTERS, bireylerin benzersizliğine çağrı yapıyor.

Koleksiyonun ilham kaynağı ise bireylerin mutluluklarını, hayal kırıklıklarını ya da sevdiği özellikleri etiketlerden uzaklaşıtırarak benzersizliğin sıra dışı felsefesini kutlamaktan geçiyor.  MONSTERS Koleksiyonu,  tüm bu dürtülere seslenerek içimizdeki gücü dışarıya vurmamız gerektiğini ve aslında farklılıklarımızla güzel ve eşsiz olduğumuzu bize tekrar hatırlatıyor.

İnsanları kendi farklılıklarıyla parıldayan bir birey olmaya davet eden MONSTERS Koleksiyonu, eksantrik formlarla duyulara hitap ederken, mücevher koleksiyonuna alışılmışın dışında parçalar katmak isteyenlere özel seçkisini sunuyor.

Koleksiyonun ön plana çıkan parçaları arasında; ince el işçiliğiyle buluşan pırlantalı beyaz altın ve gümüşten oluşan ‘bulldozed’ kolye, pırlanta ve tanzanit taşlarıyla bir araya gelen ’aquatic dazzle cuff’ küpe ve safir veya zümrütle hipnoz etkisi yaratan ‘spill over’ bilezik tasarımları yerini alıyor. Ayrıca iç dünyanızı dışa vuracak piercing’ler rengarenk dünyasını mücevherle bir araya getirerek sokak stilinize adapte oluyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI