Ana SayfaYaşamKitapseverler Yepyeni Bir Yazarlık Deneyimiyle Tanışıyor

Kitapseverler Yepyeni Bir Yazarlık Deneyimiyle Tanışıyor

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19)  nedeniyle evde kaldığımız bu dönemde sosyal medyada geçirdiğimiz zamanlar daha çok arttı. Bununla birlikte ne yazık ki önü kesilemeyen bilgi kirlilikleri de aldı başını gidiyor. Bu günleri hem kaliteli zamana çevirmek hem de yazmanın iyi gelen tarafını keşfetmeniz için Tara Kitap,  kitapseverlere blog yazarı olma imkânı sağlıyor.
 
Siz Yazın Tara Kitap yayınlasın 
 
Haftalardır süren ev yaşantısı hepimizi yepyeni deneyimlerle tanıştırırken evdeki hayatımızı da aslında yeniden keşfetmemizi sağladı. Alıp kenara koyduğumuz eşyalar, uzun zamandır okunmayı bekleyen kitaplar, aile ile geçirilen uzun uzun vakitler, kişisel bakımlar, ev düzenlenmeleri ve evde çalışma tarzı gibi birçok şey deneyimliyoruz. Peki bütün bunlar hayatımızın bir parçası olurken neleri nasıl yaşadığımızı kayda almayı daha sonra geriye dönüp baktığınızda bir anı bırakmayı hiç düşündünüz mü? Tara Kitap, yaşadığınız her anı ölümsüzleştirmek için size yepyeni bir yazarlık deneyimi sunuyor. Yazdığınız yazılar tarakitap/tarablog’ta yayınlanma fırsatı buluyor.
 
#EVDEKİYAZAR ‘ın sesini dinle
Yazmak kimi insana çok zor gelir. Oysa tanıdığınız en önemli yazarların bile ilk yazı yazma denemeleri düşündüğünüzden berbat taslaklardan oluşmaktadır. Bu nedenle öncelikle yazdığınız her hikâyenin sadece size ait olduğu ve en iyi sizin anlatacağınızı bilmelisiniz. Sonrasında konular zaten kendiliğinden gelecektir. ‘Ne yazacağımı bilmiyorum’ diyenler için bir öneri; ‘Öncelikle tek bir şeye odaklanın, bir kuş, bir kişi ya da bir eşya. Sonra onu anlatmaya başlayın. Size hissettirdiği, onu nasıl gördüğünüz gibi başlangıçlarla yazının devamı gelecektir. Peki yazılarınızın yayınlanması için ne yapacaksınız: Öncelikle yazınızı #evdekiyazar etiketiyle info@tarakitap.com adresine göndereceksiniz. Daha sonra yayınevinin editörleri tarafından değerlendirmeye alınan yazınız redakte edilerek yayına hazır hale getirilerek getirilecek ve tarakitap/tarablog ta yayınlanacak.
 Kim bilir belki de bu yazılar bir gün bir kitaba dönüşür. Neden sizin de o kitapta bir yazınız olmasın?
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI