Ana SayfaModaKıyafetlerinizin ne kadarını giyiyorsunuz?

Kıyafetlerinizin ne kadarını giyiyorsunuz?

Dolabınıza yeni milyonlarca pantolon alıp hala en sevdiğinizi mi giyiyorsunuz? Bir gün partiye katılırım diye aldığınız küçük siyah elbise henüz askısından inmedi mi ? Endişelenecek bir şey yok çünkü dünyadaki diğer bütün kadınlarla aynı sorunu yaşıyorsunuz.

Amerika`da yapılan bir araştırma gösterdiki kadınlar dolaplarının sadece `sini kullanıyorlar. Kadınların ne kadar parça alsalar da kendilerini en güzel gösterdiklerine inandıkları elbiseleri tekrar tekrar giydiklerini kanıtlayan araştırma , belki bir gün içine girerim diyerek alınan parçaların birdaha asla giyilmediklerini ortaya koydu. Kıyafet alırken göz ardı edilen unsurların günlük kullanımda kişiyi rahatsız ettiğini söyleyen psikolog Miriam Tatzel, insanların bir gün giyerim dedikleri parçaları asla giymediklerini açıkladı.

2008 yılından beri yapılan araştırmanın sonucuna göre şu an dolabınızda giymediğiniz parçaları bir daha asla giymeyeceksiniz ve en sevdiğiniz kot yıllarca favori oyuncunuz olmaya devam edecek. Bu araştırmaya göre hazır bahar gelmişken sıkı bir temizliğin zamanı da geldi demektir, ne dersiniz?

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI