Ana SayfaModaKNITSS ile Triko Sıcaklığı Sevgi Dolu Hediyelere Dönüşüyor

KNITSS ile Triko Sıcaklığı Sevgi Dolu Hediyelere Dönüşüyor

Sevgililer Günü özelinde “Time to Love” mesajıyla harekete geçen KNITSS, zorlu geçen pandemi sürecinde sevginin öneminin altını çiziyor. Kendimize ve sevdiklerimize aşkla sarılmayı hatırlatıyor.

Özgün desen ve örgü oyunlarıyla kış gardrobuna imza niteliğinde trikolar tasarlayan KNITSS, Sevgililer Günü’ne özel stil dolu hediye alternatifleri ile beraber, tüm ürünlerde geçerli NET %50 indirim fırsatıyla ön plana çıkıyor. Nefes alabilen %100 İtalyan iplikleriyle tasarlanan Powefull Allure koleksiyonu, günün her anında stiliyle göz dolduran güçlü kadınlara  hitap ediyor.

 

KNITSS DNA’sıyla bütünleşen her bir tasarım, Sevgililer Günü için zamansız bir hediye niteliği taşıyor. KNITSS, kalite ve şıklığı vazgeçilmezi olarak gören şehirli kadınlara triko elbise, etek, ceket, hırka, pantolon alternatifleriyle çabasız bir şıklık sunuyor. Sanattan ilham alan çizgileri ile KNITSS, Mix&Match özelliği sayesinde daha da güçlü kombinlerin ortaya çıktığı koleksiyonunda, kalite ve tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

 

Sevgililer Günü’nde Ev Şıklığını Knitss ile Yakalayın

Özel günlerin ve kutlamaların mekanının evlerimize döndüğü bugünlerde, Sevgililer Günü’ne özel; çizgisi ile özgün, evde şık ve rahat olunabilecek parçalar KNITSS Powerful Allure koleksiyonunda NET %50 indirim fırsatıyla sizleri bekliyor. Koleksiyonda yer alan hafif ve fit kalıba sahip, saf merino yününden üretilen triko takımlar, rahat kesim triko üstler, triko elbiseler Sevgililer Günü stilinizi tamamlarken sizlere bir çok kombin alternatifi sunuyor.

 

KNITSS tasarımları; Akmerkez, Nişantaşı Abdi İpekçi ve Ankara Armada KNITSS mağazalarında sizleri bekliyor. Ayrıca dilerseniz yenilenen www.knitss.com online alışveriş sitesinden evinizin konforunda KNITSS ürünlerine ulaşabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI